İçişleri bakanlığından açıklama ; (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omrfrk56

46.Dönem İçişleri Bakanı- ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Öncelikle herkese iyi oyunlar diliyorum. Şimdiye kadar muhattap dahi olmadığım b oyun üzerinden dahi sohbet ve muhabbetim olmayan bir parti yetkilisi makamımı kullanarak üzerimden laf atmaya çalışmış. Şahsım adına yapılan bu konuşma üzerine cevap verme gereğinde bulunmak istedim. Atamaları zamanında yapmayıp m.başkanına geçen atamalar hakkında bana laf atmış. Öncelikle ben her gün sizin oyuna girdiğinizden daha fazla oyuna girdiğimden dolayı defalarca atama gelmiş mi gelmemiş mi kontrolünü yapıyorum. Daha sonra bunun bilgisini paylaşıp bana isim verilmesini istiyorum ama ne yazık ki siz ya mesajları görmediğinizden ya da vereceğiniz oyunucuyu kararlaştıramadığınızdan dolayı bana isim verilmiyor. Nasıl işlediğini zaten sizde iyi biliyorsunuzdur. Bana isimler geç veya verilmediğinden dolayı otomatikmen isimler benden düşüyor. Geldiğimden beri bakabilirsiniz ne kadar isim ben atamışım ne kadarını meclis bakanı atamış. Buradaki hiçbir oyuncu ile ne gerçek hayatta ne de oyunda bir samimiyetim var Kendi partimden bir kaç kişi dışında hiç kimseyle sohbetimde yoktur. Role play oyununu elimden geldiğince güzel bir şekilde oynamaya çalışıyorum. Ama ne yazıkki hiç ummadığım bir şekilde ismim kullanılmış hemde gereksiz yere. Sizin adınıza ben utandım.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
@busr aldınmı cevabını v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...