Sayın Kırklareli belediye Başkanı Ve Milletvekili lütfen görevlerinizden istifa edin madem şehre bir faydanız yok zaten sizin yüzünüzden şehir gelişmiyor
Tm etsinler ifşalarını atar msnSayın Kırklareli belediye Başkanı Ve Milletvekili lütfen görevlerinizden istifa edin madem şehre bir faydanız yok zaten sizin yüzünüzden şehir gelişmiyor
Neyse ki Sakarya şehrinde sen varsınKırklareli yöneticilerine boykot![]()
Evet sayın vekil şehir sekmesinde bakiyorumda siz ve belediye başkanın görevlerinizi tam yapmıyorsunuz ben şehir Valisi olarak istifa etmenizi istedim çünkü ben vali olarak sabah akşam ve bir oyuncu ile birlikte mücadele ediyorumSayın vatandaşımızın eleştirisini anlıyor, ancak bazı noktaları düzeltme ihtiyacı hissediyorum. Şehir gelişmiyor demek, sadece yüzeysel bir bakış açısının ürünüdür. Kırklareli, son yıllarda pek çok alanda altyapı, kültür ve tarım yatırımı almıştır. Elbette eksiklerimiz var, ama bunları çözmek için görevimizin başındayız.
Belediye başkanımızla birlikte istifa etmemizi istemek yerine, yapılması gereken; yapıcı eleştirilerle çözüm yolları sunmak ve dayanışma göstermektir. Bizler Kırklareli’ni ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu çabayı görmezden gelmek, sadece emeğe değil, şehrin geleceğine de haksızlıktır.
son gününe kadar Görevimin başındayım
Sayın vekil şehir katkı puanın öyle söylemiyorSayın vatandaşımızın eleştirisini anlıyor, ancak bazı noktaları düzeltme ihtiyacı hissediyorum. Şehir gelişmiyor demek, sadece yüzeysel bir bakış açısının ürünüdür. Kırklareli, son yıllarda pek çok alanda altyapı, kültür ve tarım yatırımı almıştır. Elbette eksiklerimiz var, ama bunları çözmek için görevimizin başındayız.
Belediye başkanımızla birlikte istifa etmemizi istemek yerine, yapılması gereken; yapıcı eleştirilerle çözüm yolları sunmak ve dayanışma göstermektir. Bizler Kırklareli’ni ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu çabayı görmezden gelmek, sadece emeğe değil, şehrin geleceğine de haksızlıktır.
son gününe kadar Görevimin başındayım
Bak geriden geldim sana yaklaştım ne kadar çalışkan bir valiyimNeyse ki Sakarya şehrinde sen varsın![]()
Bu sefer ben biraz tembel oldum sankiBak geriden geldim sana yaklaştım ne kadar çalışkan bir valiyim