İfşa (1 Kişi İçeride)

Ahmet 5470

Yeni Üye
Vatandaş
Sayın Kırklareli belediye Başkanı Ve Milletvekili lütfen görevlerinizden istifa edin madem şehre bir faydanız yok zaten sizin yüzünüzden şehir gelişmiyor

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sayın vatandaşımızın eleştirisini anlıyor, ancak bazı noktaları düzeltme ihtiyacı hissediyorum. Şehir gelişmiyor demek, sadece yüzeysel bir bakış açısının ürünüdür. Kırklareli, son yıllarda pek çok alanda altyapı, kültür ve tarım yatırımı almıştır. Elbette eksiklerimiz var, ama bunları çözmek için görevimizin başındayız.

Belediye başkanımızla birlikte istifa etmemizi istemek yerine, yapılması gereken; yapıcı eleştirilerle çözüm yolları sunmak ve dayanışma göstermektir. Bizler Kırklareli’ni ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu çabayı görmezden gelmek, sadece emeğe değil, şehrin geleceğine de haksızlıktır.

son gününe kadar Görevimin başındayım

Ahmet 5470

Yeni Üye
Vatandaş
Sayın vatandaşımızın eleştirisini anlıyor, ancak bazı noktaları düzeltme ihtiyacı hissediyorum. Şehir gelişmiyor demek, sadece yüzeysel bir bakış açısının ürünüdür. Kırklareli, son yıllarda pek çok alanda altyapı, kültür ve tarım yatırımı almıştır. Elbette eksiklerimiz var, ama bunları çözmek için görevimizin başındayız.

Belediye başkanımızla birlikte istifa etmemizi istemek yerine, yapılması gereken; yapıcı eleştirilerle çözüm yolları sunmak ve dayanışma göstermektir. Bizler Kırklareli’ni ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu çabayı görmezden gelmek, sadece emeğe değil, şehrin geleceğine de haksızlıktır.

Evet sayın vekil şehir sekmesinde bakiyorumda siz ve belediye başkanın görevlerinizi tam yapmıyorsunuz ben şehir Valisi olarak istifa etmenizi istedim çünkü ben vali olarak sabah akşam ve bir oyuncu ile birlikte mücadele ediyorum

Ahmet 5470

Yeni Üye
Vatandaş

Sayın vekil şehir katkı puanın öyle söylemiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250408-191357.jpg
    Screenshot_20250408-191357.jpg
    439 KB · Görüntüleme: 14

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu Forumu açman Boş olmuş bence İster Vali olsun isterse milletvekili yada herhangi makama sahip olursa olsun onun kararı bence ister şehrini geliştirir isterse geliştirmez kimseyi zorlayamayız