İki Lider, İki Perspektif 🎤 (1 Kişi İçeride)

MİLLİ GENÇLİK MEDYA

MG MEDYA📝💫MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ 🦅
Yasaklı Üye
Vatandaş
Emo'ji ve SiracDeniz42 baskanlarla gerçekleştirdiğimiz röportajda, partilerin başarı tanımlarından yönetim stratejilerine, medya çalışmalarından parti içi motivasyona kadar pek çok önemli konuya değindik. İşte öne çıkan sorular ve başkanların görüşleri

Soru 1: Her iki partide de başarı nasıl tanımlanıyor, MGP ve Altın Ok için başarıyı sağlayan temel unsur nedir? Bazı oyunculara göre güçlü olmak takım çalışmasından çok bireysel çıkarları ön plana çıkarıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Emo'ji Başkan:
“Başarı, asıl hedefe ulaşmak olarak tanımlanır. MGP olarak henüz istediğimiz başarıya ulaşmadık; bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımlar daha küçük çaplıydı. Başarının temeli güçlü bir liderlik ve güçlü bir ekipten geçer. Bizim partimizde bireysel başarı, tüm partidaşlarımıza mal edilir. Takım çalışması, başarıya giden en hızlı yoldur.”

SiracDeniz42:
“Başarıyı sağlayan temel unsur, hem gerçek hayatta olduğu gibi üyeler ve parti başkanlarının katkılarıdır. Takım çalışması ile her türlü başarı elde edilebilir.”

Soru 2: Son dönemde yönetim, seçimlerde oy kullanma şartını "Ortaokul Mezunu - Lise okuyor" seviyesine yükseltme ve inaktif oyuncuların eğitim seviyesini ilkokula düşürme gibi bir düzenleme yaptı. Bu karar, birçok oyuncu tarafından olumsuz karşılandı. MG Medya olarak biz de bu durumu dile getirdik. Oyuncu motivasyonunun düşebileceği yönünde endişeler dile getirildi. Bu değişiklik hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuncu sadakati ve motivasyonunu artıracak alternatif bir yaklaşım olabilir mi?

Emo'ji Başkan:
“Hepimiz birer hayat yaşıyoruz, dışarıda uğraştığımız ekstra işlerimiz var. Bu karar, oyunun hayatımıza daha fazla odaklanması için alındı gibi görünüyor. Ben bunu doğru bulmuyorum. Yönetimin haklı sebepleri olabileceğini düşünüyorum, ancak oyuncuların motivasyonu üzerinde olumsuz etkiler yapabilir. Zamanla doğru ya da yanlış olduğunu hep birlikte göreceğiz.”

SiracDeniz42:
“İnaktif oyuncular için ilkokul seviyesine düşürülmesi çok saçma bir karar oldu. Oyuncular daha yeni içerikler görmek istiyor. Bu tür kararlar oyuncuları soğutuyor ve motivasyonlarını düşürüyor.”

Soru 3: MG Medya hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir öneriniz ya da eksik gördüğünüz alan var mı?

Emo'ji Başkan:
“MG Medya Bizim Partimizin Gurur Kaynağı Medya Ekibimizin Çalışmalarını Yakından Takip Ediyorum Ve Gayretlerine Hayranlıkla Bakıyorum Her Gün Gelişen Konjonktüre Ayak Uyduran Medya Ekibimize Destek Veren Biri Olarak Başarılarının Devamını Diler Her Geçen Günde De Gelişimlerini Bekliyorum Kendilerine Bu Vesileyle Teşekkür Eder Başarılarının Devamını Dilerim🌹

SiracDeniz42:
“Oyun içi medyalar tabii ki gerekli. MG Medya, bu konuda çok önemli bir yer tutuyor. Milli Gençlik Medya ve Özgürlük Medya gibi diğer medyalar da var. MG Medya’nın haftalık gelişmeleri yayını ve içerik üretme konusunda daha fazla katkı sağlayabileceğini düşünüyorum.”🌹

Soru 4: Parti içindeki görev ve sorumluluklarınız hakkında neler söylemek istersiniz? Hangi alanlarda katkı sağlıyorsunuz
?

Emo'ji Başkan:
“Benim için liderlik, çoğunluğa hizmet edebilen, güçlü ideolojiye bağlı, demokratik bir duruş sergileyen bir anlayışa dayanır. Güçlü bir ekip ve liderlik felsefemiz, hepimiz birer lider adayıyız fakat bu yolda birlikte hareket etmemiz gerektiğini anlatıyor.”

SiracDeniz42:
“Parti içindeki görevlerim; Adana ve Balıkesir gibi illerde valilik yaptıktan sonra Parti Sekreterliği gibi pozisyonları içeriyor. Partime verdiğimiz değerler; her ay eksiksiz bağış yapmam ve vergi yükümlülüklerini yerine getirmemle öne çıkıyor. Adil düzen yönetimini benimsiyorum.”

Soru 5: Son dönemde MGP'nin geleceği ve yönetim stratejileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelecekteki seçim süreçlerinde hangi stratejileri uygulamayı düşünüyorsunuz?

Emo'ji Başkan:
“Yeni kurulan bir parti olarak, sıkı dostluklar ve ortak hedeflerle hedeflerimize ulaşmayı sürdürüyoruz. Üye kazandırma konusunda diğer partilere kıyasla zorluklar yaşasak da, tek vücut ve tek beyin olarak hareket ediyoruz.”

SiracDeniz42:
“Zorluklar, takım çalışması ve güçlü bir liderlikle aşılabilir. Parti üyelerinin katkılarıyla başarıyı elde etmeye çalışıyoruz.”

Soru 6: Rakip partilerin kararları ve gelişim sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz? Emo'ji başkana Altın Ok Partisi'ni, SiracDeniz42Başkana Milli Gençlik Partisi'ni soruyoruz.

Emo'ji Başkan:
“Altın Ok Partisi saygı duyulacak bir geçmişe sahip. Stratejik hamleleri tartışılabilir olsa da, son dönemdeki etkileri büyük. Ancak tekel olma yönündeki yaklaşımları, benim stratejik anlayışıma uymuyor.”

SiracDeniz42:
“Milli Gençlik Partisi hakkında fazla bilgim yok ama güçlü ve samimi bir ortam olduğunu düşünüyorum. Bu partinin güçlü yönleri başarıya ulaşmalarında etkili olabilir
.”

Soru 7: Başarıyı nasıl tanımlarsınız? Parti olarak başarıya ulaşmak için hangi unsurların etkili olduğunu düşünüyorsunuz?

Emo'ji Başkan:
“Başarı, ekip olarak hedeflere ulaşmakla tanımlanır. Bizim partimizde bireysel başarı tüm partiye aittir. Takım çalışması başarıya giden en hızlı yoldur.”

SiracDeniz42:
“Başarı, üyeler ve parti başkanlarının katkılarıyla elde edilir. Takım çalışması, her türlü başarıyı getirebilir.”

Soru 8: Yönetimin, seçimlerde oy kullanma şartını yükseltmesi ve inaktif oyuncuların eğitim seviyesini düşürmesi gibi düzenlemeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu karar oyuncu motivasyonunu nasıl etkiler ve alternatif bir çözüm öneriniz var mı?

Emo'ji Başkan:
“Yönetimin aldığı kararlar bazen oyunla hayat arasındaki dengeyi zorlayabiliyor. Bu kararları saygıyla karşılıyorum, ancak oyuncuların motivasyonunu etkileyebilir. Hep birlikte zaman içinde doğruluğunu göreceğiz.”

SiracDeniz42:
“İnaktif oyuncuların eğitim seviyesinin düşürülmesi gibi kararlar oyuncuları soğutuyor. Özellikle liseye yükselme şartını gereksiz buluyorum. Oyuncular daha yeni içerikler görmek istiyor.”

Her iki lider de partilerinin geleceği için önemli katkılar sunuyor ve bu röportajda, onların liderlik felsefeleri, stratejik hamleleri ve oyun içindeki rekabet anlayışları bir kez daha netleşti. MG Medya olarak, bu tür röportajları izlemeye devam edeceğiz ve partilerin gelişimini yakından takip edeceğiz!
copilot_image_1736969176153.jpeg

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Bu güzel röportaj için öncelikle @MİLLİ GENÇLİK MEDYA nın Emeğine ve Ellerine ve diline sağlık daha sonra @SiraçDeniz42 ve @Emo’ji başkanlara bu cesareti için tebrik ederim. Eğerki bir sonraki bölüm olur ise gönüllü olarak Katılmak istediğimi belirtmek isterim. Bu röportaj bölümü yayınladığınız için @MİLLİ GENÇLİK MEDYA ya Teşekkürlerimi sunarım.

MİLLİ GENÇLİK MEDYA

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu güzel röportaj için öncelikle @MİLLİ GENÇLİK MEDYA nın Emeğine ve Ellerine ve diline sağlık daha sonra @SiraçDeniz42 ve @Emo’ji başkanlara bu cesareti için tebrik ederim. Eğerki bir sonraki bölüm olur ise gönüllü olarak Katılmak istediğimi belirtmek isterim. Bu röportaj bölümü yayınladığınız için @MİLLİ GENÇLİK MEDYA ya Teşekkürlerimi sunarım.​
Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederiz Berkin Başkan Katılım isteğiniz bizi mutlu etti, bir sonraki röportajda sizi de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız. Desteğiniz ve güzel sözleriniz için tekrar teşekkürler

📞İletişim Bilgilerimiz:
Forum özel üzerinden her türlü soruya ulaşabilirsiniz.
Ayrıca
İnstagram üzerinden de bize ulaşabilirsiniz;

@milligenclik.baskanonline

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Birbirinden değerli iki başkana da teşekkür ederiz. güzel bir röportaj olmuş. @MİLLİ GENÇLİK MEDYA ya zaman ayırdıkları için şükranlarımı sunarım.

Başkanımızın söylediği birbirinden değerli yorumlarını dikkatlice okudum. Güzel görüşler bildirmişler.

Bir cümle için düzeltme gereği Partim Adına bana doğduğunu düşünmekteyim. Altın Ok Partisi hiçbir zaman tekel olma yolunda hizmet etmemiştir. Partimizin Kazan-Kazan üzerine düşünülmüştür. Yanımızda olan dostlarımız kazanacak ki bizde kazanacağı. Bu güne kadar böyleydi. Bundan sonrada böyle olacak. Saygılarımla.

MİLLİ GENÇLİK MEDYA

Yasaklı Üye
Vatandaş
Birbirinden değerli iki başkana da teşekkür ederiz. güzel bir röportaj olmuş. @MİLLİ GENÇLİK MEDYA ya zaman ayırdıkları için şükranlarımı sunarım.

Başkanımızın söylediği birbirinden değerli yorumlarını dikkatlice okudum. Güzel görüşler bildirmişler.

Bir cümle için düzeltme gereği Partim Adına bana doğduğunu düşünmekteyim. Altın Ok Partisi hiçbir zaman tekel olma yolunda hizmet etmemiştir. Partimizin Kazan-Kazan üzerine düşünülmüştür. Yanımızda olan dostlarımız kazanacak ki bizde kazanacağı. Bu güne kadar böyleydi. Bundan sonrada böyle olacak. Saygılarımla.
Sayın Başkan nazik yorumlarınız ve röportajımıza göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Görüşlerinizi net bir şekilde ifade ettiğiniz için de ayrıca memnuniyet duyduk

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederiz Berkin Başkan Katılım isteğiniz bizi mutlu etti, bir sonraki röportajda sizi de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız. Desteğiniz ve güzel sözleriniz için tekrar teşekkürler

📞İletişim Bilgilerimiz:
Forum özel üzerinden her türlü soruya ulaşabilirsiniz.
Ayrıca
İnstagram üzerinden de bize ulaşabilirsiniz;

@milligenclik.baskanonline
Asıl ben Teşekkür ederim. Sizin gibi güçlü Medyalar olduğu sürece bu oyun daha oynanabilir. Her zaman ağırlamanıza İcabet ederiz.