İktidar Türk Budun Partisi Darbe hk. (2 Kişi İçeride)

FurkanB.

EFELER
32. Dönem Oyun Başkanı
Değerli başkanonline ailesi;

İktidar Partisi Türk Budun olarak ordu tarafından "Güneşli Günler" adı altında verilen muhtıraya sizler gibi bizlerde üzülerek şahit olduk. Muhtırada belirtilen bakanlar kurulu ve meclisin karışıklık yüzünden çalışmadığını hatta atamaların yapılmadığı konusunda mesnetsiz suçlamaları kabul etmediğimizi belirterek halkın iradesinin yanında olduğunu vurgulamak istiyoruz.

Türk Budun Partisi olarak kendi çıkarlarını halkın çıkarlarının önüne koyan ordu bileşenlerini uyarıyor ve bir an önce darbeyi durdurmalarını, görevlerinden istifa etmelerini bekliyoruz.

Türk Budun Partisi

Mehmet Agah

Türk Budun Partisi
Vatandaş
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Mehmet Akifinde dediği gibi Hangi çılgın milletin iradesine zincir vurabilir, o cesareti kendinde bulabilir. Darbeyi yapanların ve destekleyen herkesin karşında olmaya devam edeceğiz.

#darbeyehayır 🇹🇷🇹🇷

Son düzenleme:

Bilal Klyc

Ay ve Yıldız Partisi Genel Başkanı🇹🇷 / Hava KK.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bugün duyurulan hain darbe girişiminde, halkı ve çalışmaları düşünen(!) kuvvet komutanları tamamen kendi çıkarlarını düşünmektedir. Madem çalışmalar yetersiz olduğundan herkesi istifaya davet ediyorsun. Bunu zaten meclis kabinesi değişmesine 2 gün kala mı yapıyorsun? Bu Hain Darbe Girişimine karşı tüm makamları direnişe davet ediyorum. Birinin istifa etmesi gerekse bu da darbe bildirisi yayinlayanlardir.