İlk Adım Partisi | 16. Dönem Milletvekilliği Seçimleri | Seçim Usül ve Esasları (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
1. ) İlk Adım Partisi 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerine kendi ismi, kurumsal kimliği ve aday listeleriyle Hürriyet İttifakı'nın bir bileşeni olarak katılacaktır.

2.)
İlk Adım Partisi milletvekilliği adaylık başvuruları 4-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, başvurular İlk Adım Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan'a forum sitesi, oyun içerisinden ya da Discord (Alparslan#3886) üzerinden mesaj yoluyla bildirilecektir.

3.) İlk Adım Partisi milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunacak üyelerimizin müracaat ücreti olarak belirlenen tutarı (2 Milyon) parti kasasına en geç 10 Mayıs tarihine kadar yatırmaları ve yatırdıklarına dair ekran görüntülerini İlk Adım Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan'a mesaj yoluyla bildirmeleri gerekmektedir.

4.) İlk Adım Partisi milletvekili adaylarının kesin listesi Başkanlık Divanı'nda yapılacak istişareler sonucunda 11 Mayıs 2023 Perşembe günü ilan edilecektir.

İLK ADIM PARTİSİ BAŞKANLIK DİVANI

RE.png

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Başkanlık Divanımızın almış olduğu kararların hayırlara vesile olmasını diliyor ve diyorum ki;

• Güçlü bir meclis için çare; İLK ADIM!
  • İlkeli siyaset için çözüm; İLK ADIM!
  • Oyun içerisinde huzur ve güven için adres; İLK ADIM!
  • Kardeşlik hukukunun tesisi için parola; İLK ADIM!
  • Hakça paylaşım, güçlü yönetim için pusula; İLK ADIM!
Haklı mücadelemizde gücümüze güç katmak isteyen her bir başkanımıza kapımız, gönlümüz sonuna kadar açıktır.

ONUR DEMİRHAN

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
İLK ADIM PARTİSİ kurulduğu günden bu yana hep kendi ismi ile milletvekiliği seçimlerine girmeyi hedeflemiş ilkeleri olan bir partidir. Bu geldiğimiz nokta da ise 15 Mayıs seçimlerine girdiğini başardığını görüyoruz. Öncelikle Alparslan başkanımıza ve yönetim kadromuza yüksek gayretleri ve çabalarından dolayı teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

İLK ADIM PARTİSİ gümbür gümbür geliyor.
Hedef İLK ADIM.