İlk Adım Partisi | Şehir Geliştirme Önerileri (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Kurulduğu günden itibaren Başkan Online'nin gelişimi için emek ve çaba harcayan İlk Adım Partisi, yeni bir çalışma ile karşınızda! Malumunuz oyun yönetimimiz büyük bir özveri ile oyunumuzun güncelleştirmelerini birer birer hayata geçiriyor. Bizler de bu süreçte yapıcı eleştiri, proje ve fikirlerimizle oyun yönetimimize destek olmak istedik. Hazırlamış olduğumuz bu çalışmayı başta oyun yönetimimiz olmak üzere kıymetli oyuncu arkadaşlarımızın beğeni ve takdirlerine sunuyoruz.

@BaşkanOnline istifade etmeniz dileğiyle...

Ekli dosyalar

• Şehir Geliştirme Önerileri.pdf
    2.6 MB · Görüntüleme: 95

Azad Yaşar

20. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
Oyuna başladığımız günden beri İLK ADIM AİLESİ olarak oyunun gelişimi için elimizden geleni yaptık yapmaya devam ediyoruz. Çıkarımız var diye değil güç için değil veya menfaat için değil eğlenmek için birliği korumak için burayı ailemizin evi olarak gördüğümüz için çalışıyoruz ve bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Emeği geçenlerin ellerine sağlık okurken heyecanlandım sürprizi kaçmasın diye 3 sayfa sonra okumayı bıraktım 😂

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Kurulduğu günden itibaren Başkan Online'nin gelişimi için emek ve çaba harcayan İlk Adım Partisi, yeni bir çalışma ile karşınızda! Malumunuz oyun yönetimimiz büyük bir özveri ile oyunumuzun güncelleştirmelerini birer birer hayata geçiriyor. Bizler de bu süreçte yapıcı eleştiri, proje ve fikirlerimizle oyun yönetimimize destek olmak istedik. Hazırlamış olduğumuz bu çalışmayı başta oyun yönetimimiz olmak üzere kıymetli oyuncu arkadaşlarımızın beğeni ve takdirlerine sunuyoruz.

@BaşkanOnline istifade etmeniz dileğiyle...
👏👏👏

Memochan

Üye
Vatandaş
Sevgili İlk Adım Partisi,

Partinizin yeni olmasına rağmen bu kadar güzel ve etkili işler ortaya koyması gerçekten takdire şayan. Bu anlamlı girişiminizi gönülden tebrik ediyorum. Başkan Online’ın gelişimine katkı sağlamak adına yaptığınız bu yapıcı öneriler çok ilgimi çekti.

Ayrıca, bu çalışmanızın benim hazırlamakta olduğum medya yasası tasarısına da ilham kaynağı olacağını belirtmek isterim. Sizin bu başarılı adımlarınızdan ilham alarak, ben de benzer bir yapıyı kendi tasarımımda hayata geçirmeyi planlıyorum. Önerilerinizin en kısa zamanda oyuna eklenmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Başarılarınızın devamını içtenlikle diliyorum. Bu enerjiyle, daha büyük işlere imza atacağınıza inanıyorum!

Saygı ve selamlarımla,
Meclis Başkanı
Memochan

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Oyuna başladığımız günden beri İLK ADIM AİLESİ olarak oyunun gelişimi için elimizden geleni yaptık yapmaya devam ediyoruz. Çıkarımız var diye değil güç için değil veya menfaat için değil eğlenmek için birliği korumak için burayı ailemizin evi olarak gördüğümüz için çalışıyoruz ve bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Değerli kardeşim Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Biz yeter ki bir ve beraber olalım. Daha yapacak çok işimiz var. İyi ki varsın.