Başkan Online'nin birbirinden değerli kullanıcıları hepinizi saygı ve sevgilerimizle selamlıyoruz. 15 Temmuz günü gerçekleştirilecek olan 18. Dönem Milletvekilliği Seçimleri münasebetiyle forum sitesi üzerinden gerçekleştirdiğimiz propaganda faaliyetlerimize ve oyun içerisindeki yeni üye kayıtlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Parti olarak birbirinden değerli ve heyecanlı bir ekibe sahibiz. Üretken, çalışkan kardeşlerimizin partimizi tercih etmeleriyle artık daha da güçlüyüz.
Gelin, sizler de bu heyecanımıza ortak olun.
- İlk Adım Partisi olarak mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmek istiyoruz.
- Düşüncelerimizi yasa tasarıları marifetiyle eyleme dönüştürmenin mücadelesini veriyoruz.
- Eşi görülmemiş reklam ve propaganda çalışmaları ile Başkan Online'nin kurumsal kimliğine ve oyun kalitesine değer kattığımızı düşünüyoruz.
- Bu platformun bir oyun olduğu gerçeğini bir an olsun aklımızdan çıkartmayarak işimizi ciddiyet ve titizlikle yapıyoruz.
Özellikle ilk 10 siyasi parti arasına giremeyen ama ayakta kalmak için, partilerini gururla ve onurla temsil etme yolunda var güçleriyle fedakarca mücadele eden değerli arkadaşlarım;
İlk Adım Partisi'ne vereceğiniz her bir oy meclis çatısı altında hak ve hukukunuzun güvence altına alınması demektir. Gelin, bu seçimlerde alışılmışın dışında bir adım atalım, ezberleri bozalım. İlk Adım Partisi'ne tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakarak kıymetli oylarımızla hep birlikte destek olalım. İlk Adım Partisi'nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlayalım. İlk Adım Partisi'nin her bir milletvekili sizinle çalışmaya, ortak çalışma grupları oluşturarak yasa tasarısı önerilerinizi PARTİLERİNİZ ADINA meclis gündemine sunmaya hazırdır.
Biz geldiği yeri unutmayan, ayakları yere basan, akıl ve mantık çerçevesi içerisinde hareket eden samimi insanlarız. Gelin sizler de bu kervana katılın, kutlu yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayın...
Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
KÜTAHYA ŞEHİR BAŞKANI