İlk Adım Partisi'nden Mesaj Var; (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
BaşkanOnline'nin birbirinden değerli oyuncuları, 2022 yılında başladığımız Başkan Online maceramıza İlk Adım Partisi çatısı altında büyük bir vizyon ve kurumsallık kattık. Kırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden oyunu ciddiyet ve titizle oynadık. Yeri geldi sandıktan birinci parti olarak çıktık, yeri geldi yanlış anlaşıldık, eksik yorumlandık. Her ne olursa olsun karakterimizden bir an olsun ödün vermedik her daim yolumuza baktık. Oyun içerisindeki hamlelerimiz, yasa tasarılarımız, şehir geliştirme önerilerimizle nice yenilikler, sessiz devrimler gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da aynı adanmışlıkla yolumuza devam edeceğiz.

Birliğe ve beraberliğe, kardeşlik ve sağduyu ikliminin yeniden tesis edilmesine ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte bir adım atalım, İlk Adım Partisi çatısı altında oyunun gelişimi için var gücümüzle mücadele edelim. Hem eğlenelim, hem oyunda kalıcı izler bırakalım. Gelin bir adım atalım, ortaya koyduğumuz vizyon ışığında İlk Adım Partisi çatısı altında BaşkanOnline'de tarih yazalım.

İlk Adım Partisi olarak kapımız, gönlümüz, kalbimiz her bir BaşkanOnline sevdalısına ardına kadar açıktır. Gün farklılıklarımızı en büyük zenginliğimiz kabul ederek İlk Adım'ı atmanın, bir ve beraber olmanın günüdür.