İlk Adım Partisi'nden Yeni Dönemin İlk Yasa Tasarısı! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
TASARI BAŞLIĞI: Dükkan Kiralarının "Hepsini Topla" Seçeneği İle Toplanması

TASARI KONUSU: Toplanılmaya hazır dükkan kiralarının tek bir buton aracılığıyla toplanması.

TASARI AMACI: Oyun içerisinde geçirilen sürenin daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak.

TASARI İÇERİĞİ: Birden fazla dükkana sahip olan kullanıcılarımızın dükkan kiralarını toplarken işlerini kolaylaştırmak maksadıyla oyun yönetimimiz tarafından "DÜKKANLAR" Başlığının hemen altına bir buton geliştirilmesi ve bu butona basıldığında kira toplamaya müsait dükkan gelirlerinin otomatik olarak toplanması seçeneğinin oyunculara sunulması oyun içerisinde geçirilen sürenin daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına katkı sağlayacaktır. Bu sayede oyuncular daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde kira gelirlerini toplayabilecektir.

Karar yüce meclisimizindir.

Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
KASTAMONU MİLLETVEKİLİ

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Değerli Başkanlarım,

Bugün huzurlarınıza, oyuncuların oyun içi deneyimlerini kolaylaştırmayı ve daha verimli hale getirmeyi amaçlayan “Dükkan Kiralarının ‘Hepsini Topla’ Seçeneği ile Toplanması” başlıklı yasa tasarımızı sunuyoruz.

Bu tasarı, birden fazla dükkana sahip olan kullanıcılarımızın, kira toplama işlemlerinde yaşadığı zaman kaybını önlemek ve oyun içerisindeki süreçleri daha etkin bir hale getirmek için geliştirilmiştir. Tasarı kapsamında önerilen, “Dükkanlar” başlığı altına eklenecek bir “Hepsini Topla” butonu ile dükkan kiralarının tek bir tıklamayla toplanması sağlanacaktır.

Bu yenilik, yalnızca oyuncuların vakitlerini daha verimli kullanmalarına olanak tanımakla kalmayacak, aynı zamanda oyun içi dinamiklere hız ve pratiklik kazandıracaktır. Daha kolay, zahmetsiz ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmak adına hazırlanan bu düzenleme, oyun içi memnuniyeti artırmayı hedeflemektedir.

Değerli başkanlarım, bu basit ama etkili yenilik sayesinde oyuncuların oyun keyfi artacak ve oyun dünyamız daha modern bir altyapıya kavuşacaktır. Tasarımızın meclisimiz tarafından kabul edilmesi halinde, bu pratik çözümün hepimize fayda sağlayacağına inanıyoruz.

Karar, yüce meclisimizindir.

Saygılarımla,

NightKing

Niğde Milletvekili
İlk Adım Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
TASARI BAŞLIĞI: Dükkan Kiralarının "Hepsini Topla" Seçeneği İle Toplanması

TASARI KONUSU: Toplanılmaya hazır dükkan kiralarının tek bir buton aracılığıyla toplanması.

TASARI AMACI: Oyun içerisinde geçirilen sürenin daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak.

TASARI İÇERİĞİ: Birden fazla dükkana sahip olan kullanıcılarımızın dükkan kiralarını toplarken işlerini kolaylaştırmak maksadıyla oyun yönetimimiz tarafından "DÜKKANLAR" Başlığının hemen altına bir buton geliştirilmesi ve bu butona basıldığında kira toplamaya müsait dükkan gelirlerinin otomatik olarak toplanması seçeneğinin oyunculara sunulması oyun içerisinde geçirilen sürenin daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına katkı sağlayacaktır. Bu sayede oyuncular daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde kira gelirlerini toplayabilecektir.

Karar yüce meclisimizindir.

Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
KASTAMONU MİLLETVEKİLİ
Güzel bir düşünce oyunu pratikleştirmek adına onaylanırsa güzel olacağını düşünüyorum 🙏