İlk Adım Partisi'nin Başkanlık Divanı Açıklandı! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
gdd.jpg

İlk Adım Partisi'nin yenilenen başkanlık divanı yukarıdaki gibidir. Bu zamana kadar partimizin başarısı için mücadele eden, emek harcayan, ter döken her bir yöneticimize teşekkür ve şükranlarımızı sunarken, yeni görevlendirilen yöneticilerimize başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır.

Başkan Online'nin gelişimi ve adil bir şekilde yönetimi her şeyin ve herkesin üzerindedir. İlk Adım Partisi tüm gücü, kuvveti ve kudretiyle buradadır. Başkan Online'de artık İLK ADIM PARTİSİ gibi bir gerçek vardır...

Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
KÜTAHYA ŞEHİR BAŞKANI

Ekli dosyalar

• gdd.jpg
    gdd.jpg
    728.5 KB · Görüntüleme: 20

ONUR DEMİRHAN

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Partimiz içi görev dağılımı çok dikkatli bir şekilde yapılmıştır. Deneyimli bir yönetim kadrosu ile hep birlikte İlk Adım diyoruz. Herkese görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.

Meteturan

Trabzonspor
Vatandaş
Görsel tasarımlar foruma renk katıyor, başarılar dilerim.

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 9727

İlk Adım Partisi'nin yenilenen başkanlık divanı yukarıdaki gibidir. Bu zamana kadar partimizin başarısı için mücadele eden, emek harcayan, ter döken her bir yöneticimize teşekkür ve şükranlarımızı sunarken, yeni görevlendirilen yöneticilerimize başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır.

Başkan Online'nin gelişimi ve adil bir şekilde yönetimi her şeyin ve herkesin üzerindedir. İlk Adım Partisi tüm gücü, kuvveti ve kudretiyle buradadır. Başkan Online'de artık İLK ADIM PARTİSİ gibi bir gerçek vardır...

Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
KÜTAHYA ŞEHİR BAŞKANI
Hadi bakim şimdiden hayırlı olsun dilerim