Değerli Başkan Online kullanıcıları, değerli arkadaşlarım;
27 Nisan 2023 tarihinde "Güçlü Temsil & İlkeli Siyaset" anlayışıyla kurucusu olduğum İlk Adım Partisi'nin temellerini sağlam bir şekilde attık. O günden bu günlere birbirinden değerli yol arkadaşlarımızla var gücümüzle çalıştık, gücümüze güç kattık, kısa süre içerisinde oyun içerisinde hatırı sayılır bir pozisyona ulaştık. Elde ettiğimiz kazanımları sadece şahsımın bir başarısıymış gibi göstermek yol arkadaşlarıma, bana inanan, bana güvenen değerli kardeşlerime en büyük haksızlık olur. O sebeple attığımız her adımı, aldığımız her kararı istişare ile hayata geçirdik. Elde edilen galibiyet ve kazanımları da hep birlikte paylaştık.
Bugün gelinen noktada babamın sağlık sorunları ve iş yükümün fazlalaşması sebebiyle oyunumuza ve partimize gereken hassasiyet ve ilgiyi gösterememiş olmanın da üzüntüsünü yaşamaktayım. Oyunda bile olsa koltuk işgal etmenin ağır bir vebal olduğu gerekçesiyle İlk Adım Partisi Genel Başkanlığı görevinden ayrılarak oyunumuza ve partimize bundan sonraki süreçte tüm sıfatlarımdan sıyrılmış bir şekilde elimden geldiği kadarıyla bir "nefer" olarak hizmet edeceğim.
İlk Adım Partisi Genel Başkanlığı görevine 35. Dönem Oyun Başkanımız, değerli yol arkadaşım, biricik kardeşim Ferhat43 seçilmiştir. Kendisine ve oluşturacağı yeni yönetime şimdiden başarı ve kolaylıklar diliyorum. Partimizin her daim emrinde ve hizmetindeyiz.
Alparslan
İlk Adım Partisi'nin Neferi