ilk Medya | Ferhat43 Röportaj (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
IMG_20231103_155332.jpg

ilk Medya bir İlk Adım Partisi kuruluşudur.

Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğumuzu bilmeniniz isteriz.

Yeni röportajımızı İlk Adım ailesinden kıymetli mesai arkadaşım ve dostum Ferhat43 ile yaptık. Keyifli okumalar.

------------------------------------------------------------------

Merhaba Ferhat43 başkanım kısaca kendinden bahseder misin?

-Merhaba kıymetli Mesut başkanım ben 24 yaşında Aydın'da Ekonomi-Finans bölümünde son sınıf öğrencisiyim memleketim Kütahya fakat okulu bitirdikten sonra İzmir'de yaşama planım var hobilerim basketbol oynamak ve borsayı takip etmek.

Kişisel olarak en büyük hayalin ve gerçekleştirmek istediğin projeler nelerdir?

-hem hayalim hem gerçekleştirmek istediğim şey hayatta kendimi belli bir sınıfa getirdikten sonra elimden geldiğince üniversite öğrencilerine burs verip okutmak istiyorum.

En iyi anlaştığın kişi kimdir? Sosyal hayattan biri midir yoksa sanal alemden mi? Ve ya ailenden/akrabalarından birisi mi?

- arkadaşlarımı genelde kendimce kategori olarak ayırmış birisiyim kimisiyle pes oynamayı severim kimisiyle basketbol oynamayı kimisiyle eğlenmeyi..vb bunların hepsini yapabildiğim çocukluk arkadaşım vardı fakat oda yurtdışına gitti.

Şu anda sivil hayatta yaptığın işin dışında legal ve ya illegal hangi işi yapmak isterdin?

-illegal bir hayat kurup diken üstünde yaşamak istemezdim legal olarak çocukluk hayalim olan NBA oyuncusu olmak isterdim...

Yalan söylemenin uygun olduğu durumlar var mıdır? Varsa nelerdir?

-yalan söylemenin hiç bir şekilde uygun olduğunu düşünmüyorum ama gerçekleri söylememek üzerinde tartışılır

Beyaz yalan söyler misin, ne gibi durumlarda söylersin?

-yalanın her rengine karşıyım hiç bir durum bunu haklı çıkartmaz

Bu hayatta yaşadığın ve ya yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun bir şey var mı?

-üniversiteye geç başlama sebebim ticaretle uğraşıyor oluşumdu fakat işlerim pandemi gelince düzgün gitmedi ve batırdım tecrübe kazanmış olsam da iş hayatına geç atılacak olmanın pişmanlığını yaşıyorum

Tanışma ihtimalinin çok düşük olduğu biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kişi kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?

-hiç şüphesiz Mustafa Kemal Atatürk ile tanışmak isterdim hem asker hem cumhurbaşkanı olarak hem de kişilik karakter olarak nasıl bu kadar kusursuz ve zeki olduğunu bilmek isterdim.

Hiç kimsenin bilmediği ve ya farketmediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?

-bu soruya cevabım bence benim çok fazla düşünceli oluşum değer verdiğim insanlara sevdiğimi söyleyemem bunu hareketlerimle belli ederim karşımdaki bunu anlar veya anlamaz gizli kalmasının sebebi de yaptığım fedakarlıkları insanların yüzüne vurmamamdan kaynaklı tabi bunu da yine düşünceli olduğum için yapmıyorum

Seni en çok ne sinirlendirir? Sinirli olma durumuyla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan sebebi var mı?

-Bu cevap hafif siyasi olabilir ancak ülkemizin geldiği son durumu gördükçe sinirleniyor ve üzülüyorum. Bu ülkeyi bizim dedelerimiz kanlarıyla canlarıyla aldı fakat şimdi yaşadığımız sıkıntılardan dolayı hemen yurtdışına gitmeyi hedefliyoruz. Bizim ne farkımız kaldı o zaman ülkesini bırakıp kaçanlardan? Neyse demem o ki bu ülke bizim ülkemiz hepimiz her şeyi kenara bırakıp Atatürk’ün gurur duyacağı çocukları olmak için çabalayalım.

Çay mı? Kahve mi?

-kahveciyim günde 2 3 bardak filtre kahve içiyorum

Samimi olduğun ve ya sevdiğin bir insan kanunsuz bir iş yapsaydı polisi arar mıydın?

-yaptığı suçun büyüklüğüne göre değişir tabi ama göz yumarım diyelim

Bir film yapabilecek olsaydın filmin konusu ve ismi ne olurdu?

-eski Türk mitolojisine hayranlığım çok fazla bu yüzden Göktürk devleti ile ilgili yapmak isterdim

Hangi takımlısın?

-ben gelince Fenerbahçeli geldi demezler Fenerbahçe
geldi derler 💛 💙

Sigara – Alkol kullanıyor musun?

-sigarayı çok içerim ,alkolü kutlamalarda tercih ederim

En sevdiğin şarkı ve nedeni?

-Müslüm babadan Nilüfer, her kelimesiyle beni etkileyen bir şarkıdır

En sevdiğin film ve nedeni?

-çok film izleyen birisi değilim o yüzden dizi olarak söyleyebiliyorsam onu söyleyeceğim Vikings 😁

Sevgilin/Eşin var mı? Ona buradan ne söylemek istersin?

-var, iyi ki tanımışım seni ❤️

Yaptığın en büyük çılgınlık neydi?

-anlık bir kararla atlayıp kıbrısa gitmiştim

Sevdiklerin için yapamayacağın bir şey var mı?

-ben sevdikleri için yaşayan birisiyim bu yüzden sevdiklerim için yapabileceğimin haddi hesabı yok

Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?

-Annem

Evcil hayvanın var mı? Sahiplenmek zorunda kalsan kedi mi sahiplenirdin yoksa köpek mi?

-köpekleri çok severim 2 tane köpeğim vardı ama şuan maalesef aramızda değiller ilerleyen zamanlarda tekrardan köpek sahiplenmeyi düşünüyorum

Oyunun işleyişiyle ve ya yönetimiyle alakalı tavsiyen, önerin ve ya eleştirin var mıdır? Yönetici olsaydınız neleri değiştirmek ve ya nasıl yenilikler getirmek isterdiniz?

-yöneticilerimizin hepsini çok seviyorum bazen yeterince değerini bilmediğimizi ve teşekkür etmediğimizi fark ediyorum hepsine çok teşekkür ederiz iyi ki varlar. Oyuncu sayısını arttırmak adına ünlü kişilere ve sayfalara oyunun reklamının yapılmasını isterdim

Oyun içinde en iyi anlaştığın ve en az anlaşabildiğin arkadaşlarımız kimlerdir?

-particilik gibi olmasın ama İlk Adım'da oyun değil dostluğu kardeşliği ön plana koyduğumuz için hepsini çok seviyorum abi/abla kardeş ilişkisinde birbirimizin hem oyunda hem dünyevi hayatta dostları olduk bizim amacımız da zaten buydu hepsine çok çok sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum ama Alparslanla 10 senelik dostluğumuz olduğu için kendisinin yeri bende başkadır. Tabii ki anlaşamadığım kişilerde vardır elbet ama ismini hatırlamıyorum

Bize biraz partinden bahseder misin?

-İlk Adım partisi olarak dostluğu ön plana koymuş kişileriz her zaman dediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz temel yapı taşlarımız dostluklarımız ve ilkelerimizdir.

Partin senin için ne anlam ifade ediyor?

-İlk Adım benim için bir partiden bir oyundan çok daha fazlası hepsi iyi ki var hepsini iyi ki tanımışım oyun adı altında güzel dostluklara imza atıyoruz hepinizi tanıdığım için mutluyum iyi ki varsın İlk Adım

Sence sen partin için ne anlam ifade ediyorsun?

-benim için düşüncelerini bilemem tabi ama oyun içi veya dışı ne olursa olsun her türlü sıkıntısını gelip anlatabilecekleri kendi derdim gibi elimden geleni yapacağımı bilmelerini isterim

İçinde bulunduğunuz ittifakta (Gönül İttifakı) eleştirebileceğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?

-Hepsi çok iyi insanlar sıcakkanlılar hepsine çok değer veriyorum dostluğumuz birliğimiz daim olsun isterim eleştirim yoktur hepsine sevgi ve selamlarımı iletiyorum

İçinde bulunduğunuz ittifakta (Gönül İttifakı) yenilik getirmek istediğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?

-gönül ittifakındaki bütün partiler olarak ittifakımızın gücü ve gelişimi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz şuan bir yenilik fikri yok aklımda eğer bir fikir atılırsa tabi bunlar ittifakta konuşulur

Son olarak yeni başkan adayları neden sizin partiye gelmeli? Neden seninle yol yürümeli?

-benimle değil İlk Adımla yürümeli çünkü ben olmasam bile burada ilkelerimiz işlemeye devam edecek çünkü eşimize dostumuza yedirelim değil hakkı olana hakkını verelim mantığıyla ilerleyen ilkelerimizden ödün vermeyen bir partiyiz. Yasa tasarılarımızı ciddiyetle hazırlayıp oyunun gelişiminde katkı sağlamak için pür dikkat çalışıyoruz. İlk Adım çatısı altında hem aile ortamı yakalayıp hemde oyunumuzu geliştirmek istiyorsan İlk Adım'a katıl.

Zaman ayırdığın için teşekkür ederim başkanım.

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Oyunda tanıdığım ilk arkadaşım Ferhattır.
Kendisi net adamdır ve efendi biridir kalbi temizdir.
Sanal ortamda tanışıp İyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan biridir.
Herşey gönlünce olsun başkanım 🌹

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Röportajı büyük bir keyifle okudum. Mesut başkanımızın ve Ferhat başkanımızın emeklerine sağlık. Ferhat kardeşim kendisine sorulan bir soruda benim adımı zikretmiş ve beni çok mutlu etmiştir. Kardeşliğimiz daim olsun. İlk Adım'ın gururu Ferhat kardeşimizle yan yana omuz omuzayız. Biriz, beraberiz, güçlüyüz.

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Hiç sıkılmadan okudum😃
Bu İşin ehli Büyük Mesut ve çok sevdiğim kardeşim Ferhat43 elinize yüreğinize sağlık. Çok iyi bir röportaj yine. Basarilarinizin devamını diliyorum.
Bigmesut ve Ferhat baskanima samimiyeti icin tesekkurler.
Oyunda tanıdığım ilk arkadaşım Ferhattır.
Kendisi net adamdır ve efendi biridir kalbi temizdir.
Sanal ortamda tanışıp İyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan biridir.
Herşey gönlünce olsun başkanım 🌹
Röportajı büyük bir keyifle okudum. Mesut başkanımızın ve Ferhat başkanımızın emeklerine sağlık. Ferhat kardeşim kendisine sorulan bir soruda benim adımı zikretmiş ve beni çok mutlu etmiştir. Kardeşliğimiz daim olsun. İlk Adım'ın gururu Ferhat kardeşimizle yan yana omuz omuzayız. Biriz, beraberiz, güçlüyüz.
Teşekkür ederim değerli başkanlarım iyi ki varsınız. 🌹

Yine 10 numara bir röportaj. Emeğinize sağlık başkanım.

Ferhat başkanım İzmir planlarını uygulayabilirsen muhakkak haber et ben İzmir' deyim :)
ara ara geliyorum başkanım müsait bir zamanda çay kahve içelim mutlaka