B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
ilk Medya bir İlk Adım Partisi kuruluşudur.
Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğumuzu bilmeniniz isteriz.
Yeni röportajımızı Milliyetçi Kuruluş ailesinden FettahOzdemir başkanım ile yaptık. Keyifli okumalar.
------------------------------------------------------------------
Merhaba FettahOzdemir başkanım kısaca kendinden bahseder misin?
-Merhabalar Mesut kardeşim . Öncelikle bu röportaj için teklifte bulunduğun için sonsuz şükranlarımı sunarım.
Doğma büyüme Somalıyım Şuanda Balıkesir’de ikamet etmekteyim . 2/3 Yıldır kodlama ve yazılım üzerine ders alıyorum okul hayatım yok .
Yanı sıra ticaretle uğraşıyorum .
Kişisel olarak en büyük hayalin ve gerçekleştirmek istediğin projeler nelerdir?
-Yani diğerlerine göre basit gelebilir ama … bi Ayyıldız hayalimiz var
Başarmak istediğim proje şuanlık yok hepsini başardım .
En iyi anlaştığın kişi kimdir? Sosyal hayattan biri midir yoksa sanal alemden mi? Ve ya ailenden/akrabalarından birisi mi?
- En iyi anlaştığım kişi ailemden ablamdır onun dışında kimseye güvenmem.
Şu anda sivil hayatta yaptığın işin dışında legal ve ya illegal hangi işi yapmak isterdin?
-At yarışı düzenlerdim büyük ihtimalle Atlara karşı zaafım var
Yalan söylemenin uygun olduğu durumlar var mıdır? Varsa nelerdir?
-Yalan söylemenin uygun durumu yoktur. Birini kırmamak içinde olsa sıyrılmak içinde olsa gerçekler elinde sonunda ortaya çıkar.
Beyaz yalan söyler misin, ne gibi durumlarda söylersin?
-Söylerim bazen uğraşmak istemediğimde bazense karşımdaki kişi gerçekten benim için değerliyse onu kırmamak için çoğu insan gibi bende yalan söylerim.
Bu hayatta yaşadığın ve ya yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun bir şey var mı?
-Pişmanlıklarım çokkkk …
En başındada insanlara güvenmek aynı hatayı tekrar tekrar yapıp pişman oluyorum .
Tanışma ihtimalinin çok düşük olduğu biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kişi kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?
-Tanışma ihtimalimin olmadığı ama Gök Sultan Abdulhamid Han ile tanışmak isterdim . Onun kurduğu mekteplerde okuyup yürüttüğü davada yanında olmak isterdim . Unutmayalım Cumhuriyetimizin kurucuları onun mekteplerinde okuyan insanlardı .
Onun adaletini yönetimini o kadar zor bir süreçte nasıl ayakta durabildiğini direk şahit olarak öğrenmek isterdim . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Hiç kimsenin bilmediği ve ya farketmediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?
-Kimsenin bilmediği bir özelliğim yok .
Seni en çok ne sinirlendirir? Sinirli olma durumuyla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan sebebi var mı?
-Yani beni tanıyan herkes bilirki belirsizlik en nefret ettiğim şeydir .
Kişisel problemim olarak gördüğüm ve etrafımdaki insanlarında söylediğine göre bununla baş edemiyorum . Sebebi anlık bir olay olduğunda aşırı derecede öfke patlaması yaşamam . Anlık herşeyden vazgeçip herşeyi silebilecek bi insanım .
Çay mı? Kahve mi?
-Çayı tercih ederim kahve daha az sıklıkla tüketiyorum .
Samimi olduğun ve ya sevdiğin bir insan kanunsuz bir iş yapsaydı polisi arar mıydın?
-Aramazdım.
Bir film yapabilecek olsaydın filmin konusu ve ismi ne olurdu?
-İnsanların aslında adil olabileceğini gösteren bir film yapardım . Herkese eşit davranabileceğini ırkçılık , taraf tutmadan nasıl yönetim olurdu onu anlatırdım filmimde.
İsim hiç düşünmedim buna siz karar verin ?
Hangi takımlısın?
-Fenerbahçe
Sigara – Alkol kullanıyor musun?
-Evet sıklıkla kullanıyorum.
En sevdiğin şarkı ve nedeni?
-Ali Kınık Bildiğin Gibi Değil rahmetli amcamla çok dinlerdik dertleşirken ondan bana kalan bir eser.
En sevdiğin film ve nedeni?
-Film izlemem aram yoktur. Daha doğrusu film izleyecek kadar boş vaktim yok
Sevgilin/Eşin var mı? Ona buradan ne söylemek istersin?
-Kişisel sorulara cevap vermiyorum teşekkür ederim
Yaptığın en büyük çılgınlık neydi?
-Ayılmak için kendime elektroşok cihazıyla elektrik vermemdi galiba
Sevdiklerin için yapamayacağın bir şey var mı?
-Var, açık olayım bir sevdiğim için diğerinden vazgeçmem eğer haksızlık durumunda benden bir isteği varsa birşey yapmam . Geri kalan konularda yapamayacağım şey yok
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?
-Ablam
Evcil hayvanın var mı? Sahiplenmek zorunda kalsan kedi mi sahiplenirdin yoksa köpek mi?
-Evcil hayvanım yok . Köpek sahiplenirdim .
Oyunun işleyişiyle ve ya yönetimiyle alakalı tavsiyen, önerin ve ya eleştirin var mıdır? Yönetici olsaydınız neleri değiştirmek ve ya nasıl yenilikler getirmek isterdiniz?
-Oyunun işleyişinde sıkıntı görmüyorum . Oyuncularda sıkıntı görüyorum.
Tavsiyem artık güncellemenin gelmesi insanlar ciddi ciddi bunalmaya başladı Başkan Online için düşüş dönemi yaşanılabilir artık doğru düzgün seçime hazırlanan parti kalmadı eskisi gibi .
Yönetici olsaydım her partinin başkanlarını belli şartlarla oyundaki yeniliklere müdahil olmasını sağlardım ortak kararlarla . Bu şekilde oyun daha hızlı gelişirdi atıyorum getirilecek düzenlemeler daha hızlı olurdu sorunlar daha kısa süre so
Oyun içinde en iyi anlaştığın ve en az anlaşabildiğin arkadaşlarımız kimlerdir?
-Oyun içinde en iyi anlaştığım kişi ilk günden beri yanımda olan Aliberk ve Aktimur , Mehmet Deniz , Talha bey , Soyadaşım , Serkan Reis ,Mehmet beyyyy , Eren, Ali Osman ve Belom ….. bu liste dahada uzar hepsinle çok iyi anlaşıyorum .
Anlaşamadığım kimse yok genellikle kimin menfaatine ve çıkarlarına göre hareket etmiyorsak düşman oluyorlar
Bize biraz partinden bahseder misin?
-Çok başka birşey , bambaşka birşey . Nasıl anlatayım bilmiyorum biri çıkar depremden dolayı yardım toplamaya çalışır . Biri çıkar bağış kampanyası başlatır . Biri çıkar öğrencilere burs ayarlar .
Gecenin saat kaçı olursa olsun bir kere daha telefonumu açmayan olmadı içlerinden,aynı sofraya oturmaya başladık, beraber gülüp beraber efkarlandık,alkol içerken bile aynı şarkıları dinledik oyundan çok gerçek hayatımızda bir aile olduk
Cidden çözemedim ben çok parti gezdim herkesin yanında bulundum herkesle dostluğum düşmanlığım oldu ama partimdeki olayı hiç bir partide yakalayamadım
Var olsun MKP-
Partin senin için ne anlam ifade ediyor?
-Aile
Sence sen partin için ne anlam ifade ediyorsun?
-Buna onların cevap vermesini istiyorum MKP?
İçinde bulunduğunuz ittifakta (Turan İttifakı) eleştirebileceğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?
-Turan olarak içimizde ufak tefek sorunlar olsada gelip geçiçi dostluk baki .
İçinde bulunduğunuz ittifakta (Turan İttifakı) yenilik getirmek istediğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?
-Öyle bir konu şuan için yok bu ittifakta yeni bir partiyiz.
Son olarak yeni başkan adayları neden sizin partiye gelmeli? Neden seninle yol yürümeli?
-Yani benimle yürüyecek diye bir kaide yok yeni üyelerin önce partilerdeki insanların güvenilirliğine ortamına bakması lazım .
Benim partim Türk Milliyetçiliği üzerine kurulmuş bir partidir.
Daima hedefimiz Türkü ileriye taşımak bu davada olmak isteyen başkanlar zaten partimize katılım sağlar .
Zaman ayırdığın için teşekkür ederim başkanım.