B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
ilk Medya bir İlk Adım Partisi kuruluşudur.
Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğumuzu bilmeniniz isteriz.
Yeni röportajımızı çok sevip çok saydığım Altın Ok ailesinden sevgili Murat ÜNLÜ başkanım ile yaptık. Keyifli okumalar diliyoruz.
------------------------------------------------------------------
Merhaba Murat ÜNLÜ başkanım kısaca kendinden bahseder misin?
-Merhabalar Sn. Mesut Başkanım. 29 Yaşında evli 1 Kız Çocuğu Babasıyım. Burayı özellikle vurgulamak isterim Kız çocuğu bir babanın hayatta ki en büyük şansı İstanbul da ikamet etmekteyim doğma büyüme İstanbul'luyum kendi işiyle meşgul bir Esnafım
Kişisel olarak en büyük hayalin ve gerçekleştirmek istediğiniz projeler nelerdir?
-Kişisel olarak başarmak istediğim hayal çok fazla yazmaya başlarsam muhtemelen röportaj son bulmaz ama en gerçekçi ve benim için olması en mantıklı düşüncem hayalim yapmış olduğum mesleğimde ismini yaptığı sanatlar ile duyurmuş ve Türkiye'mizi bu alanda da yükseklere getirmek tabiki bu başarım Filenin Sultanları kadar yankı uyandırmaz ama ben hayalime ulaştığım zaman buda bana yeterli olacak
En iyi anlaştığın kişi kimdir? Sosyal hayattan biri midir yoksa sanal alemden mi? Ve ya ailenden/akrabalarından birisi mi?
- Çok kritik bir soru normal şartlarda sorulsa cevaplaması çok zor en iyi anlaştığım kişi iyisiyle kötüsüyle Eşimdir. O bana Allah'ın bir lütfu dünyaya bir daha gelsem yine arar bulurum
Şu anda sivil hayatta yaptığın işin dışında legal ve ya illegal hangi işi yapmak isterdin?
-İllegal işler hiç benlik değil kaçak yayın maç izledim sonrasın da telefon şarjda batarya patladı legal işler de ise genel de resmi kurumlara vermiş olduğum destekler dışında pek bir faaliyetim bulunmamakta
Yalan söylemenin uygun olduğu durumlar var mıdır? Varsa nelerdir?
-Yalan Yalandır uygun olduğu durum yoktur bence
Beyaz yalan söyler misin, ne gibi durumlarda söylersin?
-Ben Kadın kuaförüyüm buradan tüm Hanımefendilerden özür dileyerek Kuaför adamın beyaz yalanı bitmez müşteriyi oyalamak içeride tutmak için..
Bu hayatta yaşadığın ve ya yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun bir şey var mı?
-Yaşadığım pişmalık okulu bırakmak her ne kadar işimde iyi yerlere gelsem de okumak içimde ukte kaldı. Bu halde yaşayamadığım pişmanlık da kep atmak
Tanışma ihtimalinin çok düşük olduğu biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kişi kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?
-Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.)
Hiç kimsenin bilmediği ve ya farketmediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?
-Bilmediği değilde farkedilmemiş özelliklerim olabilir diye düşünüyorum. Gizli tutmak bana birşey kazandırmaz alenen yaşamak tercihim
Seni en çok ne sinirlendirir? Sinirli olma durumuyla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan sebebi var mı?
-Beni en çok anlatmak istediğim şey dinlenmediği zamanlar ve olmadığım kişiymişim gibi gösterildiğim zamanlar sinirlendirir genelde sinirimi içinde yaşayan yapım var dışarıya yansıdığında bıraktığı yıkım ağır oluyor çünkü uzun zaman olmasa da artık sinirimi içimde yaşamayı ve içimde aşmayı başardım gibi belkide zarar veriyordur bana bu durum ama mutlumuyum evet önemli olan bence bu
Çay mı? Kahve mi?
-Karadeniz evladı sayılırız Çay vazgeçilmezim. Hatta iyi hatırlattınız bir bardak doldurup geliyorum
Samimi olduğun ve ya sevdiğin bir insan kanunsuz bir iş yapsaydı polisi arar mıydın?
-Eğer ki yaptığı kanunsuz olay da haksız tarafsa Düşünmeden gözünün içine baka baka ihbar ederim. Samimiyet tam olarak orada belli olur.
Bir film yapabilecek olsaydın filmin konusu ve ismi ne olurdu?
-Film Dizi bunlar zaman kaybı bizler zaten birer figüran rolünde olan yönetmeni de belli olan bir Hayatın Gerçekleri Filminin oyuncuları değilmiyiz
Hangi takımlısın?
-Dün Bugün Yarın Fenerbahçe
Sigara – Alkol kullanıyor musun?
-Alkol hayatım da bir dönem oldu, sigara 100 TL de olsa bağımlılık
En sevdiğin şarkı ve nedeni?
-Yavuz Bingöl - Turnalara Tutun da Gel, sebebi özel kalsın sadece onu dinlerken 5 dakika herşeyi düşünmeyi bırakıyorum.
En sevdiğin film ve nedeni?
-Yelpaze biraz geniş ama aradan çekip alacağım tek Film; Daniel Craig Amca selamlar olsun Spectre sebepsizce
Eşine buradan ne söylemek istersin?
- bana güvensin burada oyun oynamak dışında Dostluklar biriktiriyorum
Yaptığın en büyük çılgınlık neydi?
-Kendime ayırabilecek çok vaktim yok hep çalışmak ile geçiyor hayat bu zamana kadar yapabildiğim tek akılda kalan çılgınlık; Fırtına Deresi Rafting
Sevdiklerin için yapamayacağın bir şey var mı?
-Hayatta oldukları sürece ve hayatta olduğum sürece onları mutlu edebilmek gerisi çorap söküğü
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?
-İşte burada Aslan burcumun özelliği basar tabiki Kendim ben kıymetsiz olursam etrafırımda bulundurduğum insanlar da Kıymetsizleşir...
Evcil hayvanın var mı? Sahiplenmek zorunda kalsan kedi mi sahiplenirdin yoksa köpek mi?
-Evcil hayvanım yok hayvansever bireyim ama ev ortamında haz etmiyorum. Sedece bir adet carassius balığım var yetiyor bize
Oyunun işleyişiyle ve ya yönetimiyle alakalı tavsiyen, önerin ve ya eleştirin var mıdır? Yönetici olsaydınız neleri değiştirmek ve ya nasıl yenilikler getirmek isterdiniz?
-Ben daha yeniyim 1.5 ay oldu bunu konuşmak için çok erken. Düşüncem işleyiş güzel oyun amacı dışında kurulan bir bağ var 1.5 ay önce tanımaya başladığım hergün yenisi eklenen Müthiş insanlar tanıdım.
Oyun içinde en iyi anlaştığın ve en az anlaşabildiğin arkadaşlarımız kimlerdir?
-Benden küçük ama Benim abi olarak saydığım Onur Turan başta olmak üzere beni vergi Badim Semih Sular ile tanıştıran Ahmet Karaoğlan'a selamlar olsun. Altın Ok Ailesi isminizi tek tek yazsam yeridir ama bu 3'lünün bende yeri apayrı. En az kenara Anlaşamadığım kimse yok
Bize biraz partinden bahseder misin?
-İyiki ALTIN OK diyorum, bizim amacımız gayemiz herkesin de gayesi olan Partisini zirvede tutmak. 1 ay olmadı kurulalı ALTIN OK ama bizim uzun vadede hayal ettiğimiz başarı kısa sürede sonuç vermeye başladı bu başarı asla bireysel değil Partimizin her bir ferdi bu başarıda varlar onlara buradan ne kadar Teşekkür etsem az. İyiki varlar. Elbet gelen olacak. Giden de olacak biz Gelene de Razıyız Gidene de.
Partin senin için ne anlam ifade ediyor?
-Tek kelime yetmez ama istenen bu Klasik Olacak ama Aile
Sence sen partin için ne anlam ifade ediyorsun?
-Diğer parti Başkanlarımız ne anlam ifade ediyorsa bende onu ifade ediyorum hepimizin amacı belli sadece verilen bir vazife var tek fark o beni onlardan ayıran bugün bana verilen vazife yarın hak eden başka bir Başkanımıza çekinmeden verebilirim amaç bir dostluk baki
İçinde bulunduğunuz ittifakta (Gönül İttifakı) eleştirebileceğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?
-Şuan için eleştirecek bir durum yok her ne kadar eski Oyuncular da olsada aramızda yeni kurulan bir Partiyiz bizleri aralarında görmek istemeleri bizleri onurlandırdı şuan bizim tarafımızdan olumsuz bir durum yok
İçinde bulunduğunuz ittifakta (Gönül İttifakı) yenilik getirmek istediğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?
-Biz bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğu kanısındayız. İçeride verilecek sözlerin yerine getirilmeye çalışılacağından tam anlamı ile emin olacağımız zamana kadar.
Son olarak yeni başkan adayları neden sizin partiye gelmeli? Neden seninle yol yürümeli?
-Öncelikle her yeni Başlayan oyunculara Başarılar Diliyorum katılacakları her partide üstün başarılar sağlayarak oldukları Partilerini ulaşabilecekleri hedeflerde etkin rol oynamasını temenni ederim. Bize gelince yeni katılan başkanlar katılmak isteyeceği partide son katılım sağlayan Başkanlara ilerleyişi sorarak içeride ki havayı öğrenerek hareket etmeleri her partinin elbet bir vaadi var vaatler hep olacaktır. Önemli olan vaat değil içinde bulunduğun toplumda ki huzur söylenen AİLE kavramının iliklere kadar hissedilmesidir.
Zaman ayırdığın için teşekkür ederim başkanım.