ilk Medya | Oyun Yönetimi Merak Ettikleriniz (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
IMG_20231103_155332.jpg

Merhaba başkanlarım. ilk Medya olarak yönetimimizle röportaj yapmak istedik. Fakat soruları biz değil siz sorun istedik. Bu şekilde çok daha keyifli ve işe yarar olacağını düşündük.

Oyunla alakalı, yönetimle alakalı ve ya kişisel olarak merak ettiklerinizi sorun, cevaplarını alalım. Yarın sorularınıza alacağımız cevapları post olarak paylaşacağım. Böylelikle merak ettiklerimizi bizzat yönetimin ağzından öğrenmiş oluruz. Konuyu bu kez fazla sulandırmadan, konudan sapmadan merak ettiklerinizi sormanızı bekliyoruz:)

Soru konsepti müsadenizle şu şekilde olsun;

xxx partisinden ya da xxx şehri milletvekili ve ya başkanı xxx.
Sorum şu
: şeklinde. Hangi etiketi kullanmak isterseniz onu kullanırsınız.
Örnek;
İlk adım partisinden Büyük Mesut
Sorum şu:

Röportaj davetimizi kabul ettikleri için oyun yönetimimize teşekkür ediyoruz. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum, verimli bir röportaj olmasını umut ediyorum:)

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Yalova Şehir başkanı Çağlar Yurtsever
Sorum şu:

Ben oyuna 06.04.2022 tarihinde başladım. O günden bu güne kadar, gerçekten gelişme göremediğim ve sıkıldığım için en az 10 kez inaktifliğe düştüm. Son geri dönüşümde Başkan online tarafından bir SMS aldım ve oyunun yeni güncellemesini bekledim. Bu SMS e istinaden geri donus sağladım. Hepimizin beklediği o güncelleme Kasım ayında da gelmedi. Aralık ayında gelecek mi? Gelmeyecekse zamanı belirtebilir misiniz? Çünkü bu zamana kadar beklememdeki tek sebep partimin aile gibi olmasıdır. Eğer daha vakti varsa o zamana kadar vakit ve nakit harcamak istemem.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
İLK ADIM Partisi Parti Sekreteri Büşra Gamze D. :

Güncellemeler bir yana güncellemeleri herkes bekliyor zaten. Benim değinmek istediğim oyunun ana menüsü. Ana menüyü, ara yüzü ve bilgilendirmeleri geliştirmeyi düşünüyor musunuz? Şuan ana menüde bir sorun yok ve oyunun genel kitleside eminim böyle düşünüyordur ancak yeni başlayan oyuncular için görsel güzellik bozulmadan ana menü, yeni oyuncuların rahat çözebileceği bir şekilde değiştirilebilir mi? Bir çok yeni oyuncu oyuna kayıt oluyor ancak hiç bir şey anlamayamadan oyunu siliyorlar (Buna bende dahilim oyunu beğenip indirmişliğim ancak bir şey anlamadığım için silmisliğim var geçmiş zamanlarda.) Bu oyunun en güzel tarafı sohbeti muhabbeti dostluklarıdır buda aktiflikle sağlanır. Hepimiz yeni oyuncu kazandırmaya çalışıyoruz. Oyuna gelen oyuncuların oyuna bağlanabilmesi için güzel bir değişiklik getirilebilir menüye.

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Oyunun ve oyuncunun ufkunu açmak, yolunu aydınlatmak açısından son derece kıymetli bir çalışma olmuş. İlk Adım Partisi dışındaki partilerimizin de yorumlarıyla bu faaliyete kıymetli fikirleriyle katkı sağlamalarını bekliyoruz.