Ilk röportajımızın konuğu sıraçdeniz42
1.Ilk önce bize kendinden bahseder misin.
Cevabı: 2.5 yıllık başkan online oyuncusuyum ilk partim Bozkurt harekettir şuanda hala üyesi olduğum partim Altın Ok Partisidir En Son Yaşanan Tatsız Olaylardan Dolayı Oyundan ban yemiş olup yönetimin izniyle yeni bir hesaptan devam etmekteyim.
2.Oyunda hedeflediğiniz bir makam varmı.
Cevabı: Oyunda her türlü makamın tadını almak istiyorum
3.Oyunda seni zorlayan bir karar aldınmı Varsa nedir.
Cevabı: İlk partim olan Bozkurt Harekattan kendi isteğimle ayrılmak istemem.
4.oyun da iyi ki yaptığım dediğin bir karar var mıdır.
Cevabı: Eyüp Orhan başkanımızın benden istediği yasa tasarısı üzerine Fiziksel Engelli Oyuncularımız için yasa tasarısını 51.Dönem Ardahan Milletvekiliğimde Oyun Yönetimimizin KararınaSundum.
5.oyunda nefret ettiğin oyuncu var mı Varsa kim.
Cevabı: Milli harekat üyeleri desem yeterlidir sebebi söylersek yönetimden tekrar ban yiyeceğimi bildiğimden susmak istiyorum.
6.Kendi partin dışında ideolojisini beğendiğin en iyi Parti hangisi.
Cevabı: Milli Gençlik Partisi Diyeceğim Ama Milli Gençlikte Bizle Birleşik Hatta Tüm Partiler Artık Yönetim Kararı İle Birleştiği Ortada.
7.Oyunda son zamanlarda gelen güncellemelerden memnun musun ve en beğendiğin hangisi.
Cevabı: Güncellemelerden memnunuz ama son zamanlarda oyuna yeni gelen birkaç kuraldan memmun değilim.
8.Genel sıralamadaki durumdan memnun musun
Cevabı: Memmunum En Yakın Rakibime Daha Dün 400 bin fark atıp ilk 150'ye girdim Bu Olaydan Memmunum Şuanda 145.sıradayim hedef İlk 100.
Röportajımızda katıldığın için çok teşekkür ederim son olarak söylemek istediğin bir şey var mı.
Cevabı: Tüm Başkan Online Oyuncularına Selamımi Diler Ve Oyunda Başarılar Dilerim.
Sıraçdeniz42
53.dönem burdur milletvekili
Röportaja katıldığın için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
Uluslararası medya
1.Ilk önce bize kendinden bahseder misin.
Cevabı: 2.5 yıllık başkan online oyuncusuyum ilk partim Bozkurt harekettir şuanda hala üyesi olduğum partim Altın Ok Partisidir En Son Yaşanan Tatsız Olaylardan Dolayı Oyundan ban yemiş olup yönetimin izniyle yeni bir hesaptan devam etmekteyim.
2.Oyunda hedeflediğiniz bir makam varmı.
Cevabı: Oyunda her türlü makamın tadını almak istiyorum
3.Oyunda seni zorlayan bir karar aldınmı Varsa nedir.
Cevabı: İlk partim olan Bozkurt Harekattan kendi isteğimle ayrılmak istemem.
4.oyun da iyi ki yaptığım dediğin bir karar var mıdır.
Cevabı: Eyüp Orhan başkanımızın benden istediği yasa tasarısı üzerine Fiziksel Engelli Oyuncularımız için yasa tasarısını 51.Dönem Ardahan Milletvekiliğimde Oyun Yönetimimizin KararınaSundum.
5.oyunda nefret ettiğin oyuncu var mı Varsa kim.
Cevabı: Milli harekat üyeleri desem yeterlidir sebebi söylersek yönetimden tekrar ban yiyeceğimi bildiğimden susmak istiyorum.
6.Kendi partin dışında ideolojisini beğendiğin en iyi Parti hangisi.
Cevabı: Milli Gençlik Partisi Diyeceğim Ama Milli Gençlikte Bizle Birleşik Hatta Tüm Partiler Artık Yönetim Kararı İle Birleştiği Ortada.
7.Oyunda son zamanlarda gelen güncellemelerden memnun musun ve en beğendiğin hangisi.
Cevabı: Güncellemelerden memnunuz ama son zamanlarda oyuna yeni gelen birkaç kuraldan memmun değilim.
8.Genel sıralamadaki durumdan memnun musun
Cevabı: Memmunum En Yakın Rakibime Daha Dün 400 bin fark atıp ilk 150'ye girdim Bu Olaydan Memmunum Şuanda 145.sıradayim hedef İlk 100.
Röportajımızda katıldığın için çok teşekkür ederim son olarak söylemek istediğin bir şey var mı.
Cevabı: Tüm Başkan Online Oyuncularına Selamımi Diler Ve Oyunda Başarılar Dilerim.
Sıraçdeniz42
53.dönem burdur milletvekili
Röportaja katıldığın için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
Uluslararası medya