İnandık, Başardık 👑 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
K

KURT 77

Ziyaretçi
Sayın Başkanonline Yönetimi,
Değerli Başkanonline Halkı
Ve Sevgili Turan İttifakı Ailesi

Hepinizi saygı,sevgi,ve mutlulukla selamlıyorum.

Zor bir seçimden çıktık öncelikle tereddutlü yaklaştığım ama sonrasında pişman olduğum ve gerçekten adaletli , saygılı , bir Seçim çıkartan Oyun Yönetimimiz tebrik ediyorum hepsinin eline,emeğine sağlık hepsinin affına sığınarak özellikle Mahmut Yöneticimize ayrı bir teşekkür etmek istiyorum bizimle çok sakin bir şekilde iletişim kurarak gerçekten harika bir seçim kaosu yönetti.

Ittifakima gelirsek hepsinin eline emeğine sağlık burası onları anlatmak için yetmez ama bizleri sakin tutan ve tüm itiraz sürecinde Sözcülüğümüzü üstlenen beraber yola çıktığım @BurakAtak a
Çok sert geçecek olan bu seçimi bana eğlenceli hale getiren,emeklerine ve dostluklarına kefil bile olurum diyebileceğim @Ayhangünerr @ahmeterol 'a yine emeklerine şahit olduğum ve ittifak olmaktan keyif aldığım @fettahözdemir 'e harika bir insan olan ve gerçekten Seçim süreci boyunca hem eğlenip hem beni hırslandıran @cengizb.
Ve emek harcayarak seçim yürüten @davutşimsek @halitugur @serhat doğan baskanlarıma cani gonulden tesekkur ediyorum cok sevinçliyim sürçü lisan ettiysem affola 🙏

InShot_20231122_184201617.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Her daim dimdik ayaktayız Ayakta olmayada devam edeceğiz. Var olsun dostluğumuz

K

KURT 77

Ziyaretçi
Çok sevinçliyim tekrar söylüyorum çok eksik var ittifakimizin tüm parti yöneticileri ve başkanlarına oy atan herkese çok teşekkür ediyorum .

@Ayhangünerr aramızda kalsin Kazanıyoruz 😀😀