İşler kısmı için öneri (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Merhabalar, işler kısmını takip etmek bilhassa zor oluyor şu şekilde bir sistem gelirse daha kolay olacağını düşünüyorum. Herhangi bir istek geldiğinde orada kırmızı bir bildirim işareti yanabilir. Bu sayede daha kolaylaşmış olur. Örnek olarak aşağıya kendi yapabildiğim kadarıyla bir fotoğraf bıraktım. Takdir sizindir. 🙏🏻

Ekli dosyalar

• Polish_20240407_221437635.jpg
    Polish_20240407_221437635.jpg
    317.7 KB · Görüntüleme: 23

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhabalar, işler kısmını takip etmek bilhassa zor oluyor şu şekilde bir sistem gelirse daha kolay olacağını düşünüyorum. Herhangi bir istek geldiğinde orada kırmızı bir bildirim işareti yanabilir. Bu sayede daha kolaylaşmış olur. Örnek olarak aşağıya kendi yapabildiğim kadarıyla bir fotoğraf bıraktım. Takdir sizindir. 🙏🏻
Mantıklı hocam daha kolay olabilir

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Mantıklı aslında güzel düşünmüşsün semih başkanım takdir yönetimin bakalım🙏

halilacar1243

8.Dönem Kars Belediye Başkanı
Vatandaş
Bencede güzel olur sonuçta güncellemeler geldikçe arayüze farklı şeyler ekleniyor ve artıyor. Karışıklığın önüne geçmek için ve işleri de daya kolaylaştırmak için yapılabilir.

T

Tolga

Ziyaretçi
Merhaba, bu tarz geri dönüşler için teşekkür ederiz. Ancak atılan ve sonrasında geri alınan iş isteklerini de göz ardı etmemek lazım. Bu durumlarda o bildirim kaybolmayacaktır ve daha çok kafa karışıklığına sebebiyet verebilir. Yine de bununla ilgili notumuzu alalım.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Merhaba, bu tarz geri dönüşler için teşekkür ederiz. Ancak atılan ve sonrasında geri alınan iş isteklerini de göz ardı etmemek lazım. Bu durumlarda o bildirim kaybolmayacaktır ve daha çok kafa karışıklığına sebebiyet verebilir. Yine de bununla ilgili notumuzu alalım.
geri çekilen iş bildirimlerinde bildirim gitmez mi hocam