İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aysegül

Yeni Üye
Vatandaş
Başkan Online topluluğunun değerli üyeleri,

Bugün A L İ - E R G Ü N adlı oyuncunun, Sevim AYDIN adlı arkadaşımıza yönelik sosyal medya platformunda şeref ve haysiyeti zedeleyici, namusa halel getiren sinkaflı sözler sarfettiğine dair şikayetler almış bulunmaktayım
Bu gibi sözlerin kadın, erkek ayırt etmeksizin hiçbir insana kullanılmaması gerekirken söz konusu kişinin bir karşı cinsine bu derece seviyesizce sözler sarfetmiş olması kesinlikle göz yumulabilir bir hata değildir.
Oyun içi huzuru ve adaleti sağlamak adına, bu durumu detaylı bir şekilde inceleyerek gerekli tedbirleri alma sorumluluğum bulunmaktadır.

Yapılan incelemeler sonucunda, A L İ - E R G Ü N adlı oyuncunun oyun kurallarını ve topluluk standartlarını açıkça ihlal ettiği, Sevim AYDIN adlı oyuncumuza karşı ahlaka aykırı ağır söylemlerde bulunduğu tespit edilmiştir. Bu tür davranışlar, Başkan Online topluluğunun sağlıklı ve keyifli bir ortam olarak kalmasına ciddi zararlar vermektedir.

Bu nedenle, A L İ - E R G Ü N adlı oyuncunun istenmeyen oyuncu ilan edilerek Başkan Online topluluğundan süresiz olarak men edilmesini 54. Dönem Adalet Bakanı olarak talep ediyorum. Bu kararın, Başkan Online topluluğunun huzurunu ve güvenliğini koruma adına atılmış önemli bir adım olacağına inanıyor, topluluğumuzun diğer üyelerinin de bu tür davranışlardan kaçınmasını ve birbirine karşı saygılı olmasını temenni ediyorum.

Konu ile ilgili ss ler, tarafımca oyun yönetimine sunulmuştur. @BaşkanOnline

Saygılarımla,
A Y S E G Ü L
54.Dönem Adalet Bakanı

C E M

YüceTürk Kurucusu Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Bir kadına küfür etmek hiç sevmediğim bir durum bu olayı şiddetle kınıyorum bunun oyun olduğunu neden unutur insanlar tamam makara yapılır edilir ama küfür hakaret işin içine girmemesi gerekiyor bu duruma çok üzüldüm

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Bşk. Yrd. 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Malesef ilgili görüntüyü bende gördüm. Bir insan bir kadın hakkında nasıl böyle çirkin şeyler söyleyebilir aklım hayalim almıyor. Bizler burada eğlenceli vakit geçirmek için rekabet dolu bir oyun oynuyoruz. Yeri geliyor birbiriimize sallarız, yeri gelir birbirimizi tebrik ederiz. Bu konunun yıldırımı pençesi olmaz. Gereği umarım yapılır.
#sevimbaşkanyalnızdeğildir

Ömer.123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Bu karar tamamen destekliyorum Toplumun huzur ve huzurunun korunması için böyle davranışlara karşı kesin adımlar atılmalıdır. Herkesin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi için bu tür durumların önlenmesi için adalet bakanının yanındayız gereğinin yapılmasını rica ederiz

Mehmet 09

Özgürlük ve İrade 🫡
Vatandaş
Sevim aydin baskana yapılan bu terbiyesizliği kınıyorum. Kim olursa olsun bu bir topluluk kuralı ihlalidir. Adalet bakanımız ayşegüle bu konuda destek olduğumu bildiriyorum. Gereken ne ise yapılsın lütfen.

Oğuralp.

Yalnız Kurt
Vatandaş
Göktürk olarak küfürü hiç bir şekilde desteklemediğimizi belirtmek isterim. Yazışmaları bende okudugumu ve üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Ali Ergül kiminle yazışmis?
O yaziştigi kişinin ismi belli ise neden istenmeyen oyuncu ilan edilmemiş?
Burdan Adalet bakanından iki kişinin olduğu bir yazismada neden sadece bir kişi hedef gösterilmiş.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Öncelikle parti ayırt etmeksizin herkesin böyle bir durumda gereken duruşu sergilemesi çok önemli. Bu gün bana ulaşarak durumu haber veren ve destek olduğunu dile getiren başta @Fatih Tutuk olmak üzere konuyu buraya taşıyıp adaleti savunan sayın adalet bakanım @Aysegül hanıma çok teşekkür ederim. Konuşulan sözleri utançla okudum ve bende dahil hiçbir kadının veya erkeğin bu kadar ağır sözlere maruz bırakılmasının gerek oyun gerek normal hayatta insanlık dışı olduğunu savunuyorum. Bu olayın arkasında durup bu şahısa destek olan biri varsa da insanlığından , etik değerlerinden şüphe ederim. Bir oyun için bu kadar ayaklar altına inmeye gerek yok açıkçası ve böyle kişiler bu oyunda oldukça kimsenin bir güvenliği ve oyun şevkinin kalmayacağı kanaatindeyim bu gün bana bunları diyen yarın sizleri de hedef alacaktır bunun a partisi b partisi yok bir yanlışın karşısında hepimiz birlikte durabilmeliyiz. Oyun yönetimimizin gereğini yerine getireceğinden eminim.

Konu ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar destek olan herkese teşekkür ederim saygılarımla

U

uğur kuzu

Ziyaretçi
Sevim AYDIN başkana yapılan bu terbiyesizliği kınıyorum. Kadınlara böyle bir davranışı kabul etmiyoruz. Adalet bakanının yanındayız ve destekliyoruz gereğinin yapılmasını rica ederiz.

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Bende yazılanları gördüm ve kınıyorum
Ali Ergün'ün yaptığı hiç iyi bir şey değil
Gerek kadın gerek erkek hiç kimsenin böyle bir şey yapmaması lazım lütfen gereken yapılsın ve o kişi bir daha oyuna gelmesin
@Başkan online

Not: o diğer kişi kim onun yasak alması lazım

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Sevim Aydın başkana yapılan saygısızlık ve terbiyesizliği şiddetle kınıyorum gereğini yerine getiren adalet bakanına teşekkürlerimi iletiyorum

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Sayın oyun yönetimi yapılan terbiyesizlik kabul edilemez kime dayanarak böyle konuşma hakkıni kendine buluyor gerekeni yapmanızı oyun içinde böyle hareketler kabul edilemez olduğunu göstermenizi rica ediyoruz

Emre Reus

58.Dönem Sinop Valiliği 👑 24 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Başkan Online topluluğunun değerli üyeleri,

Bugün A L İ - E R G Ü N adlı oyuncunun, Sevim AYDIN adlı arkadaşımıza yönelik sosyal medya platformunda şeref ve haysiyeti zedeleyici, namusa halel getiren sinkaflı sözler sarfettiğine dair şikayetler almış bulunmaktayım
Bu gibi sözlerin kadın, erkek ayırt etmeksizin hiçbir insana kullanılmaması gerekirken söz konusu kişinin bir karşı cinsine bu derece seviyesizce sözler sarfetmiş olması kesinlikle göz yumulabilir bir hata değildir.
Oyun içi huzuru ve adaleti sağlamak adına, bu durumu detaylı bir şekilde inceleyerek gerekli tedbirleri alma sorumluluğum bulunmaktadır.

Yapılan incelemeler sonucunda, A L İ - E R G Ü N adlı oyuncunun oyun kurallarını ve topluluk standartlarını açıkça ihlal ettiği, Sevim AYDIN adlı oyuncumuza karşı ahlaka aykırı ağır söylemlerde bulunduğu tespit edilmiştir. Bu tür davranışlar, Başkan Online topluluğunun sağlıklı ve keyifli bir ortam olarak kalmasına ciddi zararlar vermektedir.

Bu nedenle, A L İ - E R G Ü N adlı oyuncunun istenmeyen oyuncu ilan edilerek Başkan Online topluluğundan süresiz olarak men edilmesini 54. Dönem Adalet Bakanı olarak talep ediyorum. Bu kararın, Başkan Online topluluğunun huzurunu ve güvenliğini koruma adına atılmış önemli bir adım olacağına inanıyor, topluluğumuzun diğer üyelerinin de bu tür davranışlardan kaçınmasını ve birbirine karşı saygılı olmasını temenni ediyorum.

Konu ile ilgili ss ler, tarafımca oyun yönetimine sunulmuştur. @BaşkanOnline

Saygılarımla,
A Y S E G Ü L
54.Dönem Adalet Bakanı
Gereği yapılsın Bize küfürcülere yer yoktur Bize saygılı insanlar lazım ve küfürcüleride ortamdan uzak tutturulsun istenmeyen oyuncu olarak ilan edilsin ve oyundan men edilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...