İtiraz.. OYUN YÖNETİMİ Dikkatine.! (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

Hezârfen

Ziyaretçi
Milletvekili Seçimi Sonrası Yapmış Olduğum incelemeler sonrası aşşağı da paylaşacağım profiller 2 seçim oy yasağı almasına rağmen. Seçimler de kullanılan oy yüzdeleri baz alındığın da Bu isimlerin oyları geçerli sayıldığı tarafımca tespit edilmiştir. Bunlar benim tespit ettiğim hesaplar belki de fazlası mevcuttur. Belki de bu açıktan bize de fayda dokunmuştur. İncelenmesini ve Değerlendirilmesini istiyorum... 🙏🙏🙏
IMG-20240113-WA0052.jpgIMG-20240113-WA0051.jpgIMG-20240113-WA0050.jpg

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Başkanım gece uzun dediniz uyuya kaldınız herhalde daha yeni itiraz yapıyorsunuz ki bunların oyları geçersiz sayıldı

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
yeni sistemde inaktiften dönen kişiler oy istesede kullanamıyor bizim hesabımıza görede 144tü sonra 140 acıklandı bu paylaştıklarını zaten sildiler sonuç ordan doğruluğunu kanıtlıyor.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
ayrıca yurt dışında yaşayan başkanların oylarını her zaman destek onaylıyor. numaraları yabancı olduğu için. gece mesai yapsaydınız keşke biz oturup baktık tektek hangi oylarımızın silindiğine uykusuz uykusuz geldik işimize çalışıyoruz sen galiba güzel bir uyku çektin sonra dur dedin işçi ve emekçinin tekte gireyim oylarına bir bakayım birşey yakalarmıyım gibisinden. bu gelen son seçim sistemiyle zaten işler cok kolaylaştı. İnaktif otomatik kullanamıyor böyle durumlardada direk bu paylaştığın kişiler sistemde gözüküyor düşüyorlar.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
yeni sistemde inaktiften dönen kişiler oy istesede kullanamıyor bizim hesabımıza görede 144tü sonra 140 acıklandı bu paylaştıklarını zaten sildiler sonuç ordan doğruluğunu kanıtlıyor.

Sizlerde elbet takibini yapmışsınızdır. Bu durum aksi olsa savunma gereği duymaz kararı beklerdiniz.🙏

H

Hezârfen

Ziyaretçi
ayrıca yurt dışında yaşayan başkanların oylarını her zaman destek onaylıyor. numaraları yabancı olduğu için. gece mesai yapsaydınız keşke biz oturup baktık tektek hangi oylarımızın silindiğine uykusuz uykusuz geldik işimize çalışıyoruz sen galiba güzel bir uyku çektin sonra dur dedin işçi ve emekçinin tekte gireyim oylarına bir bakayım birşey yakalarmıyım gibisinden. bu gelen son seçim sistemiyle zaten işler cok kolaylaştı. İnaktif otomatik kullanamıyor böyle durumlardada direk bu paylaştığın kişiler sistemde gözüküyor düşüyorlar.

İşçi ve Emekçi saygı duyduğum ve takdir ettiğim bir parti başarılarınız ortada 🙏

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Sizlerde elbet takibini yapmışsınızdır. Bu durum aksi olsa savunma gereği duymaz kararı beklerdiniz.🙏
Savunmak değil fotoğrafları paylaştığın kişiler bizim partiden olunca ister istemez durum acıklamak zorunda kalıyoruz bir tenezzül bile edip bakmadık sizin partinizdeki kişilere cünkü oyun yönetimine güvenimiz tam geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerdede gerekenleri yaparlar zaten. Bir problem yok. sen merak etme . gerçi herşeyi sorgulamak sizin işiniz benimkide lafmı :D

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Savunmak değil fotoğrafları paylaştığın kişiler bizim partiden olunca ister istemez durum acıklamak zorunda kalıyoruz bir tenezzül bile edip bakmadık sizin partinizdeki kişilere cünkü oyun yönetimine güvenimiz tam geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerdede gerekenleri yaparlar zaten. Bir problem yok. sen merak etme . gerçi herşeyi sorgulamak sizin işiniz benimkide lafmı :D
İtiraz etmek yasak mı burda Hezarfen başkan sadece efendi gibi itirazını yönetime yaptı burda sizin konuya direk atlamanız yanlış muhatabı siz değilken neden atıyorsunuz Yönetim itirazı değerlendirir inceler bişey çıkmazsa reddeder gelip yok öyle oldu böyle oldu demenizin manası yok sürekli gelip bizim konularda dalga geçer gibi konuşuyorsunuz sonra biz birşey dediğimiz zaman suçlu biz oluyoruz.

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
İtiraz etmek yasak mı burda Hezarfen başkan sadece efendi gibi itirazını yönetime yaptı burda sizin konuya direk atlamanız yanlış muhatabı siz değilken neden atıyorsunuz Yönetim itirazı değerlendirir inceler bişey çıkmazsa reddeder gelip yok öyle oldu böyle oldu demenizin manası yok sürekli gelip bizim konularda dalga geçer gibi konuşuyorsunuz sonra biz birşey dediğimiz zaman suçlu biz oluyoruz.
İlgili kullanıcılar bizim partimizden olması gibi bir durum var ya ortada hani

H

Hezârfen

Ziyaretçi

Haklısınız başkanım. Ne diyebilirim, sorgulamak hakkımız diye düşündüm ilk defa adımı böyle bir konu içinde görüyorsundur. Muhtemelen de son olur. Bizim de partimiz de bu gibi hesaplar var bizzat isimleri size iletebilirim sizde değerlendirilmesini isteyebilirsiniz. Ben konuyu neden açtığımı destek'ten gelen cevaptan dolayı açtığımı belirtmiştim oysa

B

BERKAY BEYOĞLU

Ziyaretçi
Bakın sayısız seçime katıldım tabiki hepsinde itiraz oldu ama ilk defa konuşarak tartışmayarak büyük bir erdemle sorunların halledildiğini görüyorum nezaketlerinden dolayı bu konuda olan herkesi tebrik ediyorum 🌹

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Kimin Hangi konulara Nasıl atladığını herkes biliyor. kimin ne cezalar aldığı ortada. İtiraz tabiki vardır. ama secimin üstünden 12saatten fazla süre geçmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...