İtiraz.. OYUN YÖNETİMİ Dikkatine.! (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Başkanım gece uzun dediniz uyuya kaldınız herhalde daha yeni itiraz yapıyorsunuz ki bunların oyları geçersiz sayıldı
dün oyları geçersiz olan kullanıcıların listesi istendi zaten geçersiz oylar çıkarılamadanki sonuçlar o isimler ve kesin sonuçlar şeklinde paylaşılsa bugün ayrıca bir paylaşım yapılmazdı

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Kimin Hangi konulara Nasıl atladığını herkes biliyor. kimin ne cezalar aldığı ortada. İtiraz tabiki vardır. ama secimin üstünden 12saatten fazla süre geçmiş.

İtiraz sürecinin devam etmesi doğrultusunda hareket ettiğimi tekrar tekrar tekrar belirtiyorum. Konuyu açmak isteyen başka arkadaşlar vardı ben müsade etmedim. Neden mi; şuan burada sebebi açıklamaya çalışıyorum ama farklı bir arkadaşım bu konuyu açmış olsa bugün @BERKAY BEYOĞLU başkanımın takdirini alacak halimiz kalmazdı. Neden şimdi diyeceksen başkanım onada açıklık kazandırayım özel sebeplerim vardı dün gece ile ilgili bugün de ilim gereği anca müsait oldum. Yoksa geç kaldığımız ve geç kalmamızın neye mal olacağı arkadaşlarım tarafından bana iletildi.🙏

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
dün oyları geçersiz olan kullanıcıların listesi istendi zaten geçersiz oylar çıkarılamadanki sonuçlar o isimler ve kesin sonuçlar şeklinde paylaşılsa bugün ayrıca bir paylaşım yapılmazdı
Geçen seçimde paylaşılmadı. Bilmem Fark ettinizmi. Başkanım. Paylaşılsın tabiki sıkıntı yok. İtirazla ilgilide bir paylaşım göremedim .2 seçimdir. bu yeni sistem geldiğinden beri Forumda paylasılan sonucların altında itiraz tarihi süreleri acıklanırdı yeni sistemde oda kaldırılmış fark ettiyseniz cünkü sistem güzel bir sistem işi kolaylaştıran bir sistem.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Geçen seçimde paylaşılmadı. Bilmem Fark ettinizmi. Başkanım. Paylaşılsın tabiki sıkıntı yok. İtirazla ilgilide bir paylaşım göremedim .2 seçimdir. bu yeni sistem geldiğinden beri Forumda paylasılan sonucların altında itiraz tarihi süreleri acıklanırdı yeni sistemde oda kaldırılmış fark ettiyseniz cünkü sistem güzel bir sistem işi kolaylaştıran bir sistem.
Katılıyorum bu konuda size sonuna kadar 🙏 burada asla bir sorun yok.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
İtiraz sürecinin devam etmesi doğrultusunda hareket ettiğimi tekrar tekrar tekrar belirtiyorum. Konuyu açmak isteyen başka arkadaşlar vardı ben müsade etmedim. Neden mi; şuan burada sebebi açıklamaya çalışıyorum ama farklı bir arkadaşım bu konuyu açmış olsa bugün @BERKAY BEYOĞLU başkanımın takdirini alacak halimiz kalmazdı. Neden şimdi diyeceksen başkanım onada açıklık kazandırayım özel sebeplerim vardı dün gece ile ilgili bugün de ilim gereği anca müsait oldum. Yoksa geç kaldığımız ve geç kalmamızın neye mal olacağı arkadaşlarım tarafından bana iletildi.🙏
Yönetiminden biride yapabilirdi bu itirazı başkanım sadece başkan değil yardımcısı sözcüsü sekteride yapabiliyor he ama sizde Diktatör bir Yönetim var ise orasını ben bilemem tabiki.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Yönetiminden biride yapabilirdi bu itirazı başkanım sadece başkan değil yardımcısı sözcüsü sekteride yapabiliyor he ama sizde Diktatör bir Yönetim var ise orasını ben bilemem tabiki.

Burada ayrı bir konu açıldı şimdi 😁

Anlatamadım galiba sn. Başkanım evet yönetim ekibi boşa yönetim ekibi değil. Ama yönetim ekibim değerli kardeşlerim arkadaşlarım bazıları tarafından pek sevilmiyor ve açtıkları konular konunun fazlası ile dışına çıkıyor tıpkı az evvel açılan teşekkür adı altında bir konumuzun eskilere gitmesi gibi. Diktatörlük olayına gelecek olursa evet partilisine makam açmak için kemik kadrosunun varını yoğunu ortaya koyup valilik alarak geri kalan tüm başkanlarına makam vermek için mücadele veren bir ekip oluşturdum şükür. Tam olarak bu mu oluyor diktatörlük.?

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Burada ayrı bir konu açıldı şimdi 😁

Anlatamadım galiba sn. Başkanım evet yönetim ekibi boşa yönetim ekibi değil. Ama yönetim ekibim değerli kardeşlerim arkadaşlarım bazıları tarafından pek sevilmiyor ve açtıkları konular konunun fazlası ile dışına çıkıyor tıpkı az evvel açılan teşekkür adı altında bir konumuzun eskilere gitmesi gibi. Diktatörlük olayına gelecek olursa evet partilisine makam açmak için kemik kadrosunun varını yoğunu ortaya koyup valilik alarak geri kalan tüm başkanlarına makam vermek için mücadele veren bir ekip oluşturdum şükür. Tam olarak bu mu oluyor diktatörlük.?
Aynen bizde kimse zaten varını yoğunu ortaya koymuyor :D neyse konun sapmasın Teşekkür mesajında konuyu uzatan bizler değiliz adam'hadi evinize gidin dedi ' aşalayıcı hakaret vari konuşan kendisi bizlik bir durum yok başkanım iyi günler size.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Aynen bizde kimse zaten varını yoğunu ortaya koymuyor :D neyse konun sapmasın Teşekkür mesajında konuyu uzatan bizler değiliz adam'hadi evinize gidin dedi ' aşalayıcı hakaret vari konuşan kendisi bizlik bir durum yok başkanım iyi günler size.

Benim yazımda şuan İşçi ve Emekçi Partisinde varını yoğunu ortaya koyan kimse yok diye bir cümle geçmedi. Ama neden siz oraya değindiniz sn. Başkanım anlamadım onu. Hatta konunun ilk başlarında ki cevaplarım da İşçi ve Emekçi partisinin hakkını teslim etmiştim diye düşünüyorum Başarılarınız ortada diye 🙏

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Daha önce inaktiflikten dönen kişilerin oy kullanabiliyor olması geçmişte büyük sorunlara yol açmıştı ve bu yüzden tartışmalara yol açıyordu.
Bugün geçersiz oyların açıklanmama sebebi inaktiflikten dönen kişilerin oy kullanabiliyor olması ve bu kişilerin tek tek hesaplanmasıydı.
Ancak biz bunu direkt olarak oy kullanma aşamasında engelleyerek sorunu çözmüştük.

Daha sonra getirdiğimiz bu kural da tıpkı az önce bahsettiğimiz sorun gibi.
Şimdi manuel bir kontrol yaptığımızda kullanıcı hareketlerinde o yazı olan kişilerin oy kullandığını gördük, hızlıca bu kişileri oy kullanamaz hale getirdik ancak bu seçimdeki haksızlığı gidermemiz de tabi ki şart.

Konu sahibine dikkatinden dolayı 2500 yeşil taş ödül verilecek olup;
Seçim sonuçları yeniden hesaplanacaktır.

Geçersiz olan oylar isimleri ile beraber konu altında açıklanacak olup; çok radikal değişiklikler beklenmemektedir.
Eşit oranda tüm partilerde bu kişiler mevcut olduğu ilk izlenim olarak belirlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...