Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum, Ezilen Şiddet Gören ve Genç Yaşta Zorla Evlilik Yaşayan Kadınlarımızın da Ayrıca Allah Yardımcıları Olsun.Değerli kadın oyuncularımız;
Bugün bizim günümüzken biraz ayrıcalığımız olsun.
Oyunumuzda bulunan tüm kadın oyuncularımız konuya Kullanıcı adlarını yazması şartında 1000 Yeşil Taş hediye edilecektir.
İyi ve keyifli oyunlar dileriz, günümüz kutlu olsun.
kullanıcı adınız nedir?Merhaba ben kızım fakat erkek ismim var Muhammet Eslem ismim gerçekte oyunda Muhammet . Ve erkek diye kaydım girilmiş kız secmistim
Kadınları anlatmaya kelimeler, anlamaya da ömürler yetmez. Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir. Her kadın, yaptığı işte bir sanatkârdır ve emeği her zaman takdir edilmelidir. Dünya kadınlar günü kutlu olsunDeğerli kadın oyuncularımız;
Bugün bizim günümüzken biraz ayrıcalığımız olsun.
Oyunumuzda bulunan tüm kadın oyuncularımız konuya Kullanıcı adlarını yazması şartında 1000 Yeşil Taş hediye edilecektir.
İyi ve keyifli oyunlar dileriz, günümüz kutlu olsun.
Sırf kadın olduğun için rahatsız edilmek istiyorsan, istenmeyen oyuncular tarafından istenmeyen mesajlar almak istiyorsan ve kadın oyuncularımızın oyunda bile yaşadığı zorlukları yaşamak istiyorsan değiştirebiliriz.Oyunda cinsiyeti nereden değiştiriyoruz