Kamuoyuna Duyuru (2 Kişi İçeride)

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Herkese selamlar,

@BaşkanOnline yönetiminin şehir alanındaki güncellemesinden sonra, özellikle iller arasındaki rekabetin tamamen bittiğini, verdiğimiz yasa tasarısının "öneri olarak değerlendirilmesi" hususunda reddedildiğini göz önünde bulundurarak;

Osmaniye ili ile alakalı tüm plan ve yatırımlar askıya alınmıştır. Bazı planlarımız, maalesef son güncelleme ile önemini yitirmiştir. Buradaki temel amacımız, il içinde bulunan halka her alanda hizmet etmek ve ilimizi en üst sıralara çıkarmak hedefimizdi. Makam ve mevkiyi sadece hak eden kişilerin alması, oyun içindeki rekabet ve gelişmişlik düzeyini arttırmayı amaç edinmiştik. Ancak;

Son güncelleme ile makam ve mevkiinin bir yarıştan ibaret olduğu, bundan sonraki süreçte sıralama ödüllerinin alınması için kişilerin mücadele edeceği, ayrıca bu hususta il içinde bulunan halkın ve bizzat ilin sadece "kişisel çıkarlar ve ödüller" doğrultusunda geliştirilmeye çalışılacağı görüşündeyim. Bu sebepten ötürü, tek başına başlattığım bu "reform" hareketini de aynı şekilde tek başıma askıya almış bulunmaktayım.

Not: Oyun yönetimine baş kaldırma veya karara itiraz etme durumu söz konusu değildir. Buradaki amacım, yapıcı şekilde eleştiride bulunmak ve verilen karara saygı göstermektir. @BaşkanOnline yönetiminin verdiği her karara saygımız sonsuzdur.

BaskanOnline kamuoyuna duyurulur.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Parayı halka verecektik. Senin gibi cebe cukkalamayacaktık yani. Bizi diğer bildiklerinle karıştırma kral ;)
Gene ver şehirde hayrına yardım yapmıyorsunuz ay sonu ödül var diye hepiniz pusuda bekliyorsunuz ben cukkaladığımı söylüyorum zaten hizmete gerek yok Ardahan’ın nüfusu kaç sanki 1 dene vekilleri var mecbur güvenecek halk

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Gene ver şehirde hayrına yardım yapmıyorsunuz ay sonu ödül var diye hepiniz pusuda bekliyorsunuz ben cukkaladığımı söylüyorum zaten hizmete gerek yok Ardahan’ın nüfusu kaç sanki 1 dene vekilleri var mecbur güvenecek halk
Ödül olduğunu bilerek mi peki yüklü miktarda yatırım yapıp bunu kamuoyuna paylaştım? Amacım ödül almak olsa sessizce yapar ödülümü alırdım. Sen konuyu yanlış anlamışsın kral. Tekrar oku bence 😌

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Slm başkanlarım nasılsınız burdan giresun ilinde olan başkanlar kimse çalışmaya davet ediyorum ilde sadece ben muhammet mehmet başkanım işleri yapıyor diger başkanlarım hiç iş yapmıyor neden acaba saygılarımla arz ederin