Kariyer Kapısı (Belediye Başkanı Ve Şehir Valisi Başvurusu) (2 Kişi İçeride)

Z A F E R

A D İ N & 54. Dönem İç İşleri Bakanı
Vatandaş
Değerli vatandaşlar;

Malumunuz bazı şehirlerimizde boş duran belediye başkanı ve vali makamları bulunmaktadır. Göreve geldiğimiz gün verdiğimiz sözlerden birisi de bu makamların en hızlı şekilde doldurularak vatandaşlarımızın hizmetten mahrum kalmamasını sağlamaktı.

Bizler yalnızca şahsımıza oy veren kesimin değil tüm Başkanonline dünyasının İçişleri bakanı olduğumuz için kucaklayıcı ve kapsayıcı bir proje düşünüyoruz. Projeye göre ara ara boşta olan Belediye Başkanı ve Vali Makamlarının listesi bu konudan paylaşılacak olup görüşü ve partisi farketmeksizin başvuran, şartları sağlayan adaylar başvuru sırasına göre görevlendirilecektir.

NOT: Paylaşılan listeler yalnızca İçişleri Bakanı atamasında olan şehirler olacaktır. Birkaç haftadır atama yapılmayan ve şuan Oyun Başkanımızda olan atamalar mevcuttur. Yapılan başvurulara kayıtsız kalmayarak oyun başkanımızında ilgili atamaları gerçekleştireceğine inanıyorum.

Örnek Başvuru Düzeni: (Lütfen bu şekilde foruma yazınız.)

Oyucu Adım: Z A F E R
Mezuniyet: Profösör
Son 16 gün içerisinde seçilme cezam bulunmamaktadır.
Belediye başkanı olarak atanmak istiyorum.

Başvuru Şartları:
1- En az lise mezunu olmak.
2- Başvuru tarihi itibariyle son 16 gün içerisinde seçme ve seçilme cezası almamış olmak.

Şuan İtibariyle Boş Pozisyonlar:
1- Bilecik Belediye Başkanı
2- Antalya Belediye Başkanı

Son düzenleme:

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Maşallah makam talep eden kimse yok

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
2 belediye olabiliyormuyum sizinkine kayyum atanmış az önce gördüm haberlerde orayada ben bakabilirim

Z A F E R

A D İ N & 54. Dönem İç İşleri Bakanı
Vatandaş
Güncel boşta olan makamlar
1- Antalya Belediye Başkanı
2- Şırnak Belediye Başkanı