Kirli Ellerinizi İlk Adım Partisi’nden Çekin! (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Dün gece saatlerinde ve sabah saatlerinde toplamda iki defa olmak üzere İlk Adım Partisi’ne düzenlenen sistematik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Partimizin adı “Geri Adım Partisi”’olarak değiştirildi ve başkanlık puanı yüksek olan bazı üyelerimiz partiden atıldı. Parti yöneticileri görevlerinden alınıp partiden atıldı!

Böyle bir ihmal karşısında oyun yönetimimizi göreve davet ediyoruz. Partimizin yükselişini, kurumsallaşarak oyuna kök salmasını, can vermesini sindiremeyenler, partimiz üzerinden kirli ellerini çekmeyenler şunu çok iyi bilsinler ki; BU BİR OYUN! Biz oyunumuzu ciddiyet ve titizlikle oynarken bize karşı takınılan tavır hiç hoş değil! Hırsınızı gündelik hayatınıza yansıtarak iş dünyanızda ya da eğitim hayatınızda başarıyı yakalamaya çalışabilirsiniz, ama böyle bir oyunda tüm ilkesizlikleriyle partimiz üzerinde hesap yapanlar hüsrana uğrayacak, hak ettikleri dersi her platformda alacaklardır.

Oyun yönetimimize bir kez daha bu saldırı ve tahrikleri sonlandırması, bu olayların kökünü, kökenini araştırması ve ilgililerin cezalandırılması konusunda ricada bulunuyoruz.

Hep söyledik, yine söylüyoruz;
Başkan Online’de İlk Adım Partisi gerçeğiyle yüzleşmeye devam edeceksiniz.

Ferhat43
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230929_134754_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20230929_134754_BaskanOnline.jpg
    868 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20230929_031330_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20230929_031330_BaskanOnline.jpg
    843.9 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20230929_135854_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20230929_135854_BaskanOnline.jpg
    690.7 KB · Görüntüleme: 87

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
@baskanonline bu duruma lütfen bir çözüm bulun. Sizden rica ediyorum. Emeklerimizin hiçe sayılmasına, çabamızın, oyuna ayırdığımız vaktin heba olmasına izin vermeyin. Tüm samimiyetimizle oyun oynuyoruz, oyunun gelişimine katkı sunduğumuzu düşünüyoruz. Lütfen sizler de bizi bu oyundan söküp atmak isteyenlere gerekli tepki ve işlemi gösterin. Biz gerçekten yok yorulduk ve bıktık.

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Bizi bir mum gibi üfleyip söndürmeye çalışıyorlar halbuki biz bir güneş gibi üflemekle sönmeyiz.

İlk Adım Burda Buyurun Gelin Bütün Silahlarınızla Saldırmaya Devam Edin Ama Sonunda Siz Mağlup Olacaksınız.

Oyun yönetimini gerekli bütün cezai işlemleri yapmaya davet ediyorum.

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Dün gece saatlerinde ve sabah saatlerinde toplamda iki defa olmak üzere İlk Adım Partisi’ne düzenlenen sistematik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Partimizin adı “Geri Adım Partisi”’olarak değiştirildi ve başkanlık puanı yüksek olan bazı üyelerimiz partiden atıldı. Parti yöneticileri görevlerinden alınıp partiden atıldı!

Böyle bir ihmal karşısında oyun yönetimimizi göreve davet ediyoruz. Partimizin yükselişini, kurumsallaşarak oyuna kök salmasını, can vermesini sindiremeyenler, partimiz üzerinden kirli ellerini çekmeyenler şunu çok iyi bilsinler ki; BU BİR OYUN! Biz oyunumuzu ciddiyet ve titizlikle oynarken bize karşı takınılan tavır hiç hoş değil! Hırsınızı gündelik hayatınıza yansıtarak iş dünyanızda ya da eğitim hayatınızda başarıyı yakalamaya çalışabilirsiniz, ama böyle bir oyunda tüm ilkesizlikleriyle partimiz üzerinde hesap yapanlar hüsrana uğrayacak, hak ettikleri dersi her platformda alacaklardır.

Oyun yönetimimize bir kez daha bu saldırı ve tahrikleri sonlandırması, bu olayların kökünü, kökenini araştırması ve ilgililerin cezalandırılması konusunda ricada bulunuyoruz.

Ferhat43
Başkan online destek ekibi göreve bu nu kabul etmiyoruz

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Oyunda canla başla emekle çabayla başaramayan insanlar maalesef ya partilere bot atıp buga sokuyorlar ya da böyle aciz durumları başarabiliyorlar sadece.Umarım bu sorunlar bu açıklar çözülür buna pek inancım olmasa bir gün olacağına ve oyun yazılımcısının bunu başarabileceğine inanmak istiyorum.

Tekrardan geçmiş olsun arkadaşlar 🙏🏻

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Partide yetkili biri olmadan böyle birşey yapılabilmesi dışarıdan müdahaleyle ne kadar mümkün oluyor ? Oyun yönetiminin bu konudaki açıklamasını okumak lazım paylaşıldığı zaman.
sadece tek 1 partiye değil yarın birgün her partiye ve herkesin başına gelebilecek bir olay gibi duruyor bu durum açık veya bug her ne deniyorsa buna

Demır007

Yeni Üye
Vatandaş

Ferhat43
Bu sorunlara acil çözüm bulunmalı.herkesi kesin çözüm için göreve davet ediyorum.deliller ispatlı.

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Tüm Başkan Online ailesinin İlk Adım Partisine yapılan bu saldırı konusunda hassasiyet göstermesini talep ediyorum. Partimize yapılan bu saldırılar tüm oyuna yapılmıştır. Bize yapılan bu saldırıların kaynağının bulunması ve gerekli cezai işlemlerin yapılması için yönetimi göreve davet ediyorum.

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Yönetici
Değerli İlk Adım ailesi,
Bu saldırı yalnızca İlk Adıma değil diğer partilere de yapılmıştır.
Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin oyun içinden değil oyun dışından olduğu konusunda net mutabıkız.
İlgili saldırıları gerçekleşen kişilerin IP Adresi, işlem logları çıktı haline getirilmiş olup; bir ilk olarak suç duyurusunda bulunmak için dosya hazırlanmaktadır.

Bu İLK ADIM'a yapılan bir saldırı değil, Başkan Online tüzel kişiliğine yapılmış olup gerekli adımlar bu yönde yapılacaktır.
Bu kapsamda İLK ADIM partisine 5000 yeşil taş değerinde parti kasası ödülü gönderilmiş, iyi oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...