Ben yetişemeyeceğimi önceden anlayıp bırakmıştım AllahtanOna yetişicem diye eksi bakiyeye düştüm yav![]()

Ben yetişemeyeceğimi önceden anlayıp bırakmıştım AllahtanOna yetişicem diye eksi bakiyeye düştüm yav![]()
Sen iyi misin matematik hocan kim230.000 fazla katkı puanınız var diye siz çalışan onlar yiyici mi oluyor sayın başkan sizden 1milyon valimden 1.5 milyon fazla olan şehir katkı puanımla kimseyi şikayet etmiyorum.
Ayrıca görüldüğü üzere bir sonraki ay şehir valileri ve belediye başkanları değişiyor
(Bu arada madem şehrinizi düşünüyorsunuz 62 taşınızı şehrinizi geliştirmek için neden kullanmadığınızı merak ettim doğrusu.)
Kral attığın sslere bakarak yazmış büyük ihtimalleSen iyi misin matematik hocan kim
3.4 milyon ben
Vali 800 bin aradaki fark nasıl 230 bin
Belediye başkanı 16 bin zaten
Şehir katkı puanından bahsediyorumSen iyi misin matematik hocan kim
3.4 milyon ben
Vali 800 bin aradaki fark nasıl 230 bin
Belediye başkanı 16 bin zaten
Önemli olan atanma puanı zaten şehir katkı puanı değil.Şehir katkı puanından bahsediyorum
Şehir sırlamasında etkisi olan,şehiri geliştiren şehir katkı puanı.Önemli olan atanma puanı zaten şehir katkı puanı değil.
Vali olan adam sadece şehir katkı puanıyla mi olduŞehir sırlamasında etkisi olan,şehiri geliştiren şehir katkı puanı.
Belediye başkanı puanıyla vali olabiliyor işte şehiri geliştiremiyorVali olan adam sadece şehir katkı puanıyla mi oldu
Belediye başkanı olan adamla aramızda şehir katkı puanında da zaten 800 bin