Öğrenemiyor ki öğrense yapacakta işteBensiz eline yüzünemi bulaştırdı. Bi öğretemedim gitti![]()
Öğrenemiyor ki öğrense yapacakta işteBensiz eline yüzünemi bulaştırdı. Bi öğretemedim gitti![]()
az eğlendik ekoooooo kötümü oldu forumu oyunu her yeri canlandırıyoruz
Canım darbe istedi. Ama bu sefer komutan sen ol ekür. Ben biraz iyi niyetliyim kıyamıyorum kimseye. Sen patates edersinaz eğlendik ekoooooo kötümü oldu forumu oyunu her yeri canlandırıyoruz![]()
Konusmayi kes senÖğrenemiyor ki öğrense yapacakta işte
yok demokrasiymiş yok sahip çıkacaklarmış cacık ordusu kamuoyuna duyuru geçmiş bide kendini bişey sanıyorCanım darbe istedi. Ama bu sefer komutan sen ol ekür. Ben biraz iyi niyetliyim kıyamıyorum kimseye. Sen patates edersin![]()
Kanka , bir de şu var. Nedense hep bu tarz olaylar da geliyor. Acaba bu işten bana bedava ne düşer hesabında. Tam bir sinyalciyok demokrasiymiş yok sahip çıkacaklarmış cacık ordusu kamuoyuna duyuru geçmiş bide kendini bişey sanıyoryapamadığı ve hiçbir zaman yapamayacağı şeylerin hep karşısındaymış gibi görünmeye çalışıyor güçsüz ve acizler çünkü güçleri ve zekaları yetmiyor
Yav sen çekirge misin her yere atlıyorsunKonusmayi kes sen
Susarmisin lutfen kaybolYav sen çekirge misin her yere atlıyorsun
Reis sen git bence başkalarına çekirgelik yap hadiSusarmisin lutfen kaybol
O abinle muhatap etme beni kardeşimReis sen git bence başkalarına çekirgelik yap hadi
Hadi hadi çekirge ol bakayımO abinle muhatap etme beni kardeşim
O özelden yazdiklarinla ayri ilgilencem emin olabilirsinHadi hadi çekirge ol bakayım
En ilgili şekilde ilgilen lütfenO özelden yazdiklarinla ayri ilgilencem emin olabilirsin![]()
Burdan yazamadiklarini özelden mi yazıyorlarO özelden yazdiklarinla ayri ilgilencem emin olabilirsin![]()