Kolluk Kuvveti Görevinden Alınması Talebi (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dündar

Üye
Vatandaş
@Aysegül

Sayın bakanım,

Kolluk Kuvveti Ceza, İstifa, Görevi Bırakma Ve Herhangi Bir Sebepten Görevden Alınma Şartları ve Uygulanan Prosedür:

-Kolluk Kuvvetine görevlendirme yolu ile gelen oyuncularda tüm sebeplerde ilgili atama olağan şartlarda Adalet Bakanı tarafından / olağanüstü şartlarda Meclis Başkanı tarafından yapılır.

Maddesi gereğince hâlen kolluk kuvveti görevinde görünen Ali - Ergün isimli oyuncunun oyun cezası almış olması nedeniyle kolluk kuvveti görevinden alınmasını talep ediyorum.

@BaşkanOnline

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@Aysegül

Sayın bakanım,

Kolluk Kuvveti Ceza, İstifa, Görevi Bırakma Ve Herhangi Bir Sebepten Görevden Alınma Şartları ve Uygulanan Prosedür:

-Kolluk Kuvvetine görevlendirme yolu ile gelen oyuncularda tüm sebeplerde ilgili atama olağan şartlarda Adalet Bakanı tarafından / olağanüstü şartlarda Meclis Başkanı tarafından yapılır.

Maddesi gereğince hâlen kolluk kuvveti görevinde görünen Ali - Ergün isimli oyuncunun oyun cezası almış olması nedeniyle kolluk kuvveti görevinden alınmasını talep ediyorum.

@BaşkanOnline
@BaşkanOnline ilgili kolluk kuvvetini görevden alma yetkisi bakanımızda değil sayın oyun yönetiminde başkanım. Bizim de talebimiz bu şekilde. Talebinizi destekliyorum. Aksi halde daha 1 aydan fazla görev süresi var. 1 ay daha durmaya devam edecek gibi 😂

SiraçDeniz42

ALTIN OK NEFERİ(54.Dönem.Oyun Savcısı)
Vatandaş
ali ergün baskanı kolluk kuvveti olarak ben atamadım kim atadıysa o ilgilensin konuyla

SiraçDeniz42

ALTIN OK NEFERİ(54.Dönem.Oyun Savcısı)
Vatandaş
Oyun sisteminde bir sıkıntı var ozaman bu oyuncu ayın 25'inde milletvekili görevinden atılmış olup 16 günlük yasak almıştır ve oyuncunun profiline baktığımızda ise hala milletvekili görevinde olarak gözüküyor @BaşkanOnline

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-03-11-31-03-090_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-04-03-11-31-03-090_net.shrin.baskan.jpg
    524.5 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2025-04-03-11-31-11-141_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-04-03-11-31-11-141_net.shrin.baskan.jpg
    552.7 KB · Görüntüleme: 18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...