Konuğumuz A D İ N Partisi genel başkanı (1 Kişi İçeride)

YÜKSEKSELEN MEDYA

Yükselen Gençlik Partisi MEDYA
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bugünkü röportajımızın konuğu
54 dönem Bingöl şehir Valisi aynı zamanda A D İ N parti başkanı OABİ

1.Öncelikle kısaca Kendinizden bahseder misiniz

Cevabı : İsmim Bekir Can. 26 yaşındayım. Aslen Yozgatlıyım ancak doğma büyüme Kayseri'de ikamet ediyorum. Mesleğim Psikolojik Danışmanlık. Şuan Meb'de atanmak için KPSS'ye hazırlanıyorum. Yaklasık 10 aydır oyunu oynuyorum. 9 aydır parti yönetimlerinin çeşitli kademelerinde görev aldım. Genel anlamda özel hayatım ve oyun kariyerim hakkında bunları söyleyebilirim.

2.Biliyorsunuz ki oyuna ittifaklık sistemi geldi bu konu hakkında düşünceleriniz ve Yıldırım ittifakından beklentileriniz nelerdir

Cevabı: Aslında bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda UYANIŞ medyaya verdiğim röportajda ittifakın olmadığı, parti bileşimlerine dayanan bir sistemi pek sağlıklı ve uzun ömürlü görmediğimden bahsettiğimi anımsıyorum. İttifak sisteminin eksiklerine önlemler alınarak tekrar hayata geçirilmesine oldukça olumlu bakıyorum. Çünkü bir siyaset oyununda partiler arası ittifaklık, anlaşmalar ve diplomasi olmazsa o oyunun eksik kalacağını düşünüyorum.
Yıldırım ittifakına gelince birlikte tekrardan güzel bir yola girdik. Tüm ittifak adına hayırlı olmasını diliyorum. Aslında partimize belki kazanma yolunda kağıt üzerinde çok daha güçlü olabileceğimiz başka tekliflerde vardı ancak biz kazanmaktan ziyade kiminleyken kazanmak istediğimize önem verdik. Arzumuz tüm ittifakın fertleri olarak azimle çalışmaya devam etmemiz ve kağıt üzerinde kaybettiğimiz avantajı tekrar kazanmamızdır.

3.Partiniz yakın zamanda isim değişikliğine gitti bu konu hakkında düşünceleriniz ve Parti hedeflerinde bir değişiklik oldu mu Olduysa nedir

Cevabı: Evet. A D İ N isminin partimiz için önemi ve anlamı çok büyük. Aslında bir gün tekrardan hepimiz döner ve güçlenirsek A D İ N ismine dönmek hepimizin kalbinde vardı. Benim şahsen çok zor şartlara rağmen hala oyunu bırakamamamın en büyük sebebi bu ismi iktidarda görme arzum. İsim değiştirmemiz aslında bu yolda canla başla herşeyimizi ortaya koyacağımızın ilanı demek bizim için. Umarım bir gün amacımıza ulaşır ve bu zaferi bize mücadele etmeyi, azmi öğreten Adinimize armağan edebiliriz🙏

4. oyunda ulaşmak istediğiniz hedef ve makamlar nelerdir

Cevabı: Aslında oyuna başladığım ay o dönem ki parti yönetimimizin uygun görmesiyle Meclis Başkanı gibi kritik bir göreve geldim. O günden sonra hedefim bu kadar kısa sürede bana güvenen dostlarıma makam kazandırarak teşekkür etmek. Elhamdülillah birçok dostum makam kazandı. Hedefim benim için çok kıymetli olan bir dostumu da Oyun Başkanı yapabilirsek eğer partimizin 2. Oyun başkanı olmak. Ama tabi ki bu çok uzun vadeli bir hedef.

5. Son zamanlarda Oyuna gelen güncellemeler hakkında düşünceleriniz ve oyuna gelmesini istediğiniz bir özellik var mı

Cevabı: Aslında son dönemlerde neredeyse her gün bir güncellemeyle güne başlıyoruz sanırım. Bu durum aslında oyun yönetiminin bizim oyun zevkimiz için çaba gösterdiğini gösteriyor. Aslında bir çok sefer dile getirdim, malumunuz oyunun sesli modunda bir adet klasik müzik seçeneği mevcut. Telif problemi nedeniyle çok fazla bir seçenek oluşturulamıyor. Buradan bir kez daha dile getirmiş olayım talebimi. Biz partilerin yapay zeka ile oluşturdukları bir çok parti müziğimiz mevcut. Oyuncular için parti müzikleri eşliğinde oyunu deneyimlemek oldukça güzel bir özellik olacaktır. Ayrıca biz partilerde parti müzikleri ile propaganda yapabileceğiz.

6. Oyun da iyi ki yaptığım dediğiniz bir şey var mı

Aslında sanırım buna oyuna ilk başlarken Yenilikçi Demokrasi Partisi'ni seçmiş olmam diyebilirim. Benim bir görüşüm var bilmem herkes katılır mı. Oyunda ilk göz ağrın olan partiden bir şekilde yolların ayrılıyorsa bir daha başka bir partiye aidiyet geliştirmekte zorlanıyorsun. İlk gördüğümüz parti ortamı, arkadaşlıklar bir şekilde yıkılmışsa eğer insan başka bir partiye bağlanmaktan çekiniyor. Elbet bu ortamında bir gün sonu gelecek düşüncesiyle daha menfaatine odaklı bir bakış açısına yöneliyor.
Elhamdülillah ilk gün gerçekleştirdiğim doğru seçimle edindiğim dostluklar bugün hala benimle ve bu beni çok mutlu ediyor.

7. Biliyorsunuz ki milletvekili seçimlerine saatler kaldı bu konu hakkında düşünceleriniz ve seçimden beklentileriniz nelerdir Parti olarak.

Cevabı: Evet milletvekili seçimlerine az bir süre kaldı. Geçtiğimiz ay 10 şubatta ani bir kararla partiyi tekrar açmak durumunda kaldığımız için kısa sürede 7 vekil çıkarabilmiştik. Malesef 3. Parti olmamıza rağmen hazine yardımından yararlanamadık. Bu seçim için hedefimiz 10 vekil barajını geçmekti. Allah'ın izniyle bir aksilik yaşanmazsa muvaffak olacağımıza inanıyorum.

8. Milletvekili seçimlerinde milletvekili olursanız ne türde tasarı sunacaksınız

Cevabı: Açık konusmak gerekirse planlarımda milletvekili olmak pek yok. Bu sebeple yasa tasarısı pek düşünmüyorum. Önceliğim her zaman valilik alıp +1 kontenjanı partimizin üyelerine verebilmek olmuştur.

9. Oyuna yeni bir özellik getirebilecek olsanız ne tür bir özellik getirirdiniz

Cevabı: Bu konuda aslında çok yaratıcı fikirlerim yok. Oldukça forumda öneri olarak sunuyorum. Ama şuan düşününce aklıma şu geldi. Oyuna yeni başlayan üyelerin yaşadığı en büyük sorunlardan birisi tek başlarına oyunu anlayamamak. Belki oyuna Milli Eğitim Bakanı makamı getirilebilir. Milli Eğitim Bakanı'nın görevi her gün oyuna yeni başlayanların minimum belli bir miktarına oyunu tanıtan bir metni yollaması olabilir. Bu metnin içeriğinde oyunun temel mantık ve işleyişi, hızlı gelişim için düzenli yapılması gereken işlemler, makamlar ve nasıl kazanılabileceği vs.bulunabilir. Bu bilgilendirme tutorial'ını milli eğitim bakanı yeni oyunculara
göndererek Oyuna adaptasyonları kolaylaştırabilir.

10. Parti logonuz çok iyi tasarlanmış logonuzun özel olarak bir anlamı var mı varsa paylaşır mısınız partiniz oyundaki en iyi logolardan birine sahip

Cevabı: Öncelikle nazik düşünceniz için teşekkür ederiz. Evet logomuz bizim için oldukça anlamlı. Logomuzda bulunan turuncu kurdele dünyada lösemi hastalığının sembolü olarak geçmekte. Biz de lösemi yani kan kanseri hastalığına dikkat çekmek için logomuzda yer verdik. Logomuzda bulunan ilkokul çağlarındaki erkek çocuğu ise zaten tahmin edeceğiniz üzere lösemiden kaybettiğimiz Adinimizi temsil ediyor. Logomuz oyundaki en iyi logolardan mı bilemiyorum bu sizlerin takdiri ancak bizim için dünyanın en anlamlı logolarından birisi diyebilirim.

son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı.

Cevabı: Bizlere ve görüslerimize değer verip röportaj gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Yayın hayatınızda başarılar dilerim 🙏

Değerli A D İ N başkanı
OABİ Başkan'a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz

Yükselen Medya

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
9. Oyuna yeni bir özellik getirebilecek olsanız ne tür bir özellik getirirdiniz

Cevabı: Bu konuda aslında çok yaratıcı fikirlerim yok. Oldukça forumda öneri olarak sunuyorum. Ama şuan düşününce aklıma şu geldi. Oyuna yeni başlayan üyelerin yaşadığı en büyük sorunlardan birisi tek başlarına oyunu anlayamamak. Belki oyuna Milli Eğitim Bakanı makamı getirilebilir. Milli Eğitim Bakanı'nın görevi her gün oyuna yeni başlayanların minimum belli bir miktarına oyunu tanıtan bir metni yollaması olabilir. Bu metnin içeriğinde oyunun temel mantık ve işleyişi, hızlı gelişim için düzenli yapılması gereken işlemler, makamlar ve nasıl kazanılabileceği vs.bulunabilir. Bu bilgilendirme tutorial'ını milli eğitim bakanı yeni oyunculara
göndererek Oyuna adaptasyonları kolaylaştırabilir.

@BaşkanOnline
Öneri olarak burayada sizi etiketleyim hocam. Değerlendirirseniz çok sevinirim 🙏🤗