Korkmuyoruz Sinmiyoruz İstifa etmiyoruz. (1 Kişi İçeride)

hsyn[44]

Üye
Vatandaş
Aziz milletim değerli vekil arkadaşlarım belediye baskanlarim ve valiler. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Kendi seçtikleri oyun başkanını indirmek pahasına meclis başkanı ve meclis bileşenleri ile milli irade sonucu seçilmiş olan belediye baskanlarimiza ve velilerimize ayar vermek adına bu hain darbe girişimine başlamış bulunmaktadırlar. Bizler dün geceden bu yana gerek sokaklarda gerekse mecliste sesimizin çıktığı son ses yüksek tondan diyoruz korkmuyoruz sinmiyoruz istifa etmiyoruz. Şuana kadar edindiğimiz bilgide sözde ordu mensupları şu saate kadar 500e yakın kişiyi göz altına alarak işkenceler etmektedir. Bizim yolumuzu aydınlatmaya bir çift mavi göz yetecektir. O gözlerin sahibi mustafa kemal Atatürk dür. Gazı paşamizinda dediği gibi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bu şiar ile çıktığımız yolda önümüze engel geldi diye geri çekilecek sananlara diyoruz ki KORKMUYORUZ SİNMİYORUZ İSTİFA ETMİYORUZ

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bugün demokrasimiz, maalesef, karanlık güçler tarafından tehdit altına alınmıştır. Demokratik değerlerimize ve milletimizin iradesine yönelik bu saldırı, kabul edilemez ve hiçbir şekilde meşru değildir. Her ne kadar darbe girişimi gerçekleşmiş ve makamlarımız elimizden alınmaya çalışılmış olsa da, bu, demokrasiye olan bağlılığımızı ve mücadele azmimizi asla zayıflatmayacaktır.

Bizler, her zaman olduğu gibi, barışçıl ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir mücadeleye inanıyoruz. demokrasiyi yeniden tesis etmek için kararlılıkla çalışacağız. Halkımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve bu karanlık günleri geride bırakmak için var gücümüzle çaba göstereceğiz.

Demokrasi, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzını korumak ve gelecek nesillere daha güçlü bir demokrasi bırakmak için, barışçıl direniş ve dayanışma içinde olacağız.

Bu zorlu süreçte, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, her türlü baskıya karşı duracak ve demokratik haklarımızı savunacağız. Bizler, demokrasi mücadelesinde yalnız değiliz. Halkımızın ve destekçilerimizin yanımızda olduğunu bilmek, bize güç ve moral vermektedir.

Demokrasi kazanacak, karanlık günler geride kalacak. Bu mücadelemizde, halkımızın iradesine ve demokrasinin gücüne olan inancımız tamdır.

🪖❌️ ORDU KIŞLAYA HALK MEYDANA 🪖❌️

E Y M E N B S M ✊🏻
~DENİZLİ MİLLETVEKİLİ