Makam Atamaları Hakkında (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline halkı ve yönetimi

Parti fark etmeksizin her oyuncuya yardımcı olma niyetimi daha önce forum üzerinden sizlerle paylaşmıştım. Ancak şu an için bu atamaların benim yetki alanımda olmadığı anlaşılmıştır ; atamaların halen gerçekleştirilmemesi ve sürecin gecikmesi ciddi bir kaygı sebebidir.

Bu durum oyun başkanının sisteminde de gözükmesine rağmen gecikmenin nedenlerine dair oyun başkanından henüz bir açıklama yapılmamış olması kabul edilemez bir durumdur. Sürecin sağlıklı ve zamanında tamamlanabilmesi adına, oyun başkanının sorumluluğunu derhal üstlenerek kamuoyunu tatmin edecek şekilde yetkisini kullanmaya ve halkımıza hizmet etmek adına boş koltukları bir an önce doldurmaya davet ediyor bilgilendirmesini bekliyorum.

Saygılarımla,
İçişleri Bakanı
Ömer Güven

Ekli dosyalar

• IMG_4028.png
    IMG_4028.png
    721.3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_4027.png
    IMG_4027.png
    763 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_4026.png
    IMG_4026.png
    817.7 KB · Görüntüleme: 32

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı

git şu konuyu incele sonra git fettah abinin yapmadığı vekil atamalarını yaptım dün onu uyar hadi bakim abim

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
keyfimin kahyasımısın sen
Size kimse bu üslupla bir şey yazmadı öncelikle yazdığımız üsluba dikkat edin.

Siz bu makama keyfince takılın diye gelmediniz. Önceki dönem İçişleri bakanlığında atama krizi oldu diye partiniz de tepki gösterdi. Madem bu denli çalışmaya açsınız şimdi soruyorum değerli Altın ok yönetici ekibi oyun başkanı partinizde bulunuyorken ve atama yetkisi onda iken bunu dile getirdiğimizde bu üslupla cevap vermesi doğru mu sizce?

Bu oyunda her makam kendi yetkisi kullanmak ve görevlerini yerine getirmek zorundadır sizin hiçbir ayrıcalığınız yok sizler bu oyundaki üyeleri hizmet etmek için mi makama alıyorsunuz.

Atama yapmadığınızda ve neden yapılmadı diye size soru sorulduğunda keyfimin kahyası mısın DİYEMEZSİNİZ.

Makamınızın hakkını verin veremeyecekseniz istifa edin.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Size kimse bu üslupla bir şey yazmadı öncelikle yazdığımız üsluba dikkat edin.

Siz bu makama keyfince takılın diye gelmediniz. Önceki dönem İçişleri bakanlığında atama krizi oldu diye partiniz de tepki gösterdi. Madem bu denli çalışmaya açsınız şimdi soruyorum değerli Altın ok yönetici ekibi oyun başkanı partinizde bulunuyorken ve atama yetkisi onda iken bunu dile getirdiğimizde bu üslupla cevap vermesi doğru mu sizce?

Bu oyunda her makam kendi yetkisi kullanmak ve görevlerini yerine getirmek zorundadır sizin hiçbir ayrıcalığınız yok sizler bu oyundaki üyeleri hizmet etmek için mi makama alıyorsunuz.

Atama yapmadığınızda ve neden yapılmadı diye size soru sorulduğunda keyfimin kahyası mısın DİYEMEZSİNİZ.

Makamınızın hakkını verin veremeyecekseniz istifa edin.
sanamı soracam üslubumu her kesimden partiye atama yapıldı sana hesap verme makamında değilim partinde makama muhtaç bir üye varsa söylersin atarız boşta koltuklara açtığım konu mevcut bununla alakalı siz kimsiniz ki size hesap verecem :)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
sanamı soracam üslubumu her kesimden partiye atama yapıldı sana hesap verme makamında değilim partinde makama muhtaç bir üye varsa söylersin atarız boşta koltuklara açtığım konu mevcut bununla alakalı siz kimsiniz ki size hesap verecem :)
Kim miyim ?

Benim verdiğim oyla geldiğin makamda bu havalar hayırdır.

Oyun başkanı yapmayı bildiğim gibi koltuğundan indirmeyi de bilirim.

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş

git şu konuyu incele sonra git fettah abinin yapmadığı vekil atamalarını yaptım dün onu uyar hadi bakim abim
İlk önce herkes haddini bilecek üslubunu bilecek sonra yazı yazacak ob olarak hesap vermeye bilirsin

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
şu bilgemle beraber benden aldığınız atamalarıda birazcık utanmanız varsa istifa ettirin bari onları yazmayı unutmuşsunuz :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Burası bir siyaset simülasyon oyunu elbette İçişleri Bakanı atama yetkisi oyun başkanının olduğunda atama yapamadığı için bunu kamuoyuna duyurmak ve oyun başkanlığını göreve çağırmakla görevlidir bulunduğunuz makamın hakkını ve ağırlığını taşıyamayacaksanız gelmeyeceksiniz.

Çıkıp İçişleri bakanına keyfimin kahyası mısın demek ne demek ya

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
ay bitmiş boş yapmaya devam et sevim sana atama sırası bırakıyorum keyfimin kahyası değilsin istediğine ata :D

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Burası bir siyaset simülasyon oyunu elbette İçişleri Bakanı atama yetkisi oyun başkanının olduğunda atama yapamadığı için bunu kamuoyuna duyurmak ve oyun başkanlığını göreve çağırmakla görevlidir bulunduğunuz makamın hakkını ve ağırlığını taşıyamayacaksanız gelmeyeceksiniz.

Çıkıp İçişleri bakanına keyfimin kahyası mısın demek ne demek ya
Bundan önceki dönem içişleri bakanı görevini yapmamış olabilir ama görevini yapmayacak olanlar varsa koltukları boşana işgal etmesinler benim görevlerim arasında oyun başkanını görevini yapmıyorsa göreve çağırma hakkım var herkes görevinin ne olduğu bilsin ilk önce

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
ay bitmiş boş yapmaya devam et sevim sana atama sırası bırakıyorum keyfimin kahyası değilsin istediğine ata :D
Şu tavıra şu üsluba bak ya .

Bunu her parti için söylüyorum rakip olabiliriz tamam ama kimse kimseden üstün değildir ne ben ne siz bir yerlere geldikten sonra bu havalara girmeye gerek yok açıkçası rakibim olsa da kaliteli olan etik değerleri olan kişiler var senin bulunduğun partide onlara saygım var ama sana an itibariyle saygım kalmadı.

Sen insan gibi senden rica ettiğim bu konuda konuşmamızı ss alıp gruplara atan adamsın.
çok eğlendin mi ricada bulunmama rağmen alay ettin mi?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...