İsmimin altında yazanı okumadın galibaSavunma sistemin varmıgeliyorrrrr

İsmimin altında yazanı okumadın galibaSavunma sistemin varmıgeliyorrrrr
O-ondan mı korkmuşlar yoksaBen yapmadım kendileri korkmuş
Semih,senin gözün baya büyük heralde. Ön görün geniş bakıyorum daNe gücü yeter ne de gözü yer bunların![]()
Evet ismini söyleme sakın 🫣O-ondan mı korkmuşlar yoksa![]()
Peki benim ismimin altında ne yazıyorİsmimin altında yazanı okumadın galiba![]()
Estağfurullah kadirim senin gözün daha büyükSemih,senin gözün baya büyük heralde. Ön görün geniş bakıyorum da
Hahahhhaha ilk oyumu sana vermiştim benPeki benim ismimin altında ne yazıyor
O ilk yazdığın da senin isminin altındaki makam yoktu![]()
Gözüne vurmasınlar dikkat etEstağfurullah kadirim senin gözün daha büyük
Seninkine vurmuşlar diye bi haber almıştım doğru mu?Gözüne vurmasınlar dikkat et![]()
KesBu semihde saygıda kalmamış
Merak etme benim göz sağlamda. Sen dikkat et. Çok sinirlenirsem ben vururumSeninkine vurmuşlar diye bi haber almıştım doğru mu?
Neyi vuruyoruz kadir abiMerak etme benim göz sağlamda. Sen dikkat et. Çok sinirlenirsem ben vururum![]()
İstersen özelden bende senin gözlerinle ilgileneyimNeyi vuruyoruz kadir abi![]()
Dikkat et ben sana vurmıyım 1 kez de vurmam en az 3 4Merak etme benim göz sağlamda. Sen dikkat et. Çok sinirlenirsem ben vururum![]()
Ben sana tek vursam yeter abicim ölürsün acıdan zaten .Dikkat et ben sana vurmıyım 1 kez de vurmam en az 3 4
Gel dene bakalım nasıl vuruyorsun o yumruğunu dönderir gözüne sokarım kadircimBen sana tek vursam yeter abicim ölürsün acıdan zaten .![]()
Yok ben zaten senin gözüne vurdum. Senin öyle bir fırsatın olmayacakGel dene bakalım nasıl vuruyorsun o yumruğunu dönderir gözüne sokarım kadircim![]()
Sana öyle bi vurmuşum ki kendin vurdun sanmışsın borcumuz ne kadar kadirim?Yok ben zaten senin gözüne vurdum. Senin öyle bir fırsatın olmayacak![]()