Mardin Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Destek (1 Kişi İçeride)

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Mardin Belediyesi olarak, ilimizde ikamet eden ve üniversite eğitimi gören öğrencilerimize yönelik önemli bir destek programı başlatıyoruz. Bu program kapsamında, Mardin il sınırları içinde eğitim gören her üniversite öğrencisine, bir kereye mahsus olmak üzere 10 milyon oyun parası verilecektir. Amacımız, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunarak, şehrimize olan bağlılıklarını artırmaktır. Yardım, yalnızca şehir katkı puanlarını mardinimiz için kullanan ve aktif olarak üniversite eğitimi gören öğrencilere verilecektir.

Saygılarımla,
Mardin Belediye Başkanı Pashard.

IMG_7515.jpeg

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Hojam 10 milyon ne dilenciye para mı veriyon
Boş bir belediye kasasını devraldık halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve mardini kendi kendini döndürebilecek bir hale getirene kadar elimizden avucumuzdan arttırarak tüm hemşehrilerimize ve genç kardeşlerimize destek olmaya çalışacağız gönül isterdi ki dopdolu bir kasayı devralıp tüm yatırımları en üst olanaklarla yapalım ama nasip olmadı bizde görevimiz olarak bizden sonraki yönetime dolu bir kasa bırakmak ve yönetimimiz esnasında mardini maddi olarak refaha kavuşturmayı hedefliyoruz

(FW)

Avni cumhuriyet vatandaşı
Vatandaş
Boş bir belediye kasasını devraldık halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve mardini kendi kendini döndürebilecek bir hale getirene kadar elimizden avucumuzdan arttırarak tüm hemşehrilerimize ve genç kardeşlerimize destek olmaya çalışacağız gönül isterdi ki dopdolu bir kasayı devralıp tüm yatırımları en üst olanaklarla yapalım ama nasip olmadı bizde görevimiz olarak bizden sonraki yönetime dolu bir kasa bırakmak ve yönetimimiz esnasında mardini maddi olarak refaha kavuşturmayı hedefliyoruz
Kolay gelsı.n bajkanim ba.sarilar

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Adeletli olmak yetiyor
Yetmez kardeşim.

*Etkili Kararlar Vermen Lazım
(Şu ana kadar senden böyle bir atak göremedim)

*İyi iletişim kurman lazım
(Kimseyle iyi bir iletişim içinde olduğunu görmedim)

*Görevine Sadık Olman Lazım
(Bunda da geliştirmen gereken yerler var)

*Vizyon Sahibi Olman lazım
(Senin tek vizyon Kadir Aydın ve Altın Ok Partisi Üyelerine Sallamak)

*Topluluklara Katılman Lazım
(Oda mümkün değil ki uzaklaştırma alıyorsun)

*Tartışmalara Dahil Olman Lazım
(Sen senin görüşün dışındakiler ile tartışmıyorsun,
Kavga ediyorsun onuda becerebilirsen)

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Yetmez kardeşim.

*Etkili Kararlar Vermen Lazım
(Şu ana kadar senden böyle bir atak göremedim)

*İyi iletişim kurman lazım
(Kimseyle iyi bir iletişim içinde olduğunu görmedim)

*Görevine Sadık Olman Lazım
(Bunda da geliştirmen gereken yerler var)

*Vizyon Sahibi Olman lazım
(Senin tek vizyon Kadir Aydın ve Altın Ok Partisi Üyelerine Sallamak)

*Topluluklara Katılman Lazım
(Oda mümkün değil ki uzaklaştırma alıyorsun)

*Tartışmalara Dahil Olman Lazım
(Sen senin görüşün dışındakiler ile tartışmıyorsun,
Kavga ediyorsun onuda becerebilirsen)
Tm sen öyle yap herkesin kendine göre düşüncesi var

KaganBaskan

Adalet Sevdalısı - İzmir Valisi
Vatandaş
Mardin Belediyesi olarak, ilimizde ikamet eden ve üniversite eğitimi gören öğrencilerimize yönelik önemli bir destek programı başlatıyoruz. Bu program kapsamında, Mardin il sınırları içinde eğitim gören her üniversite öğrencisine, bir kereye mahsus olmak üzere 10 milyon oyun parası verilecektir. Amacımız, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunarak, şehrimize olan bağlılıklarını artırmaktır. Yardım, yalnızca şehir katkı puanlarını mardinimiz için kullanan ve aktif olarak üniversite eğitimi gören öğrencilere verilecektir.

Saygılarımla,
Mardin Belediye Başkanı Pashard.

Ekli dosyayı görüntüle 21642
Hiçbir şey yapmayıp sadece makam işgal eden, çağrılarımıza kulak tıkayan belediye başkanları yerine elinden geldiğince halkla birlikte yürüyen belediye başkanını yeğlerim. Hizmetiniz için İzmir Valisi olarak teşekkür eder, devamının gelmesini temenni ederim.