Yaptığınız değişikleri bizlerede haber verirseniz çok güzel olucak Gonca Modum seçim başladığında bitiş saatini yazsaydınız keşke durum cevabınızı tahmin edim teknik sorunlar doğrudur alıştıkKonu kilidi açılmıştır. Sorularınızı sorabilirsiniz
Haklısınız yazabilirdik ama inanın bizde yoğun olduğumuz bir dönemden geçiyoruz bu yalnızca oyun için değil anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederizYaptığınız değişikleri bizlerede haber verirseniz çok güzel olucak Gonca Modum seçim başladığında bitiş saatini yazsaydınız keşke durum cevabınızı tahmin edim teknik sorunlar doğrudur alıştık
Yazabilirdik diye bişey yok Gonca hanım bana seçim başladığı saatte biter yazan bir kuralınız veya yazınız varsa lütfen atabilirmisiniz ben gecenin yarısına kadar oy kullandırıyorum sabaha karşı işe gidiyorum ertesi gün geldiğimde atabilirdik cevabıyla karşılaşıyorum emin olun bizimde hayatımızda çok yoğunluklar varHaklısınız yazabilirdik ama inanın bizde yoğun olduğumuz bir dönemden geçiyoruz bu yalnızca oyun için değil anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz
Tabi hocam seçimde sıkıntılar varken tuttu tumadı oynamak daha etik oraya katılın kusura bakmayınYeter lütfen herkes işini gücünü bıraktı dünden beri senin sorunların ile uğraşıyor.
Açıklama yapıyoruz tatmin de olmuyorsun napalım
Kendilerinin yaptığı mesaj hatasından dolayı o durum oldu gayet açık ve net açıkladım Kaan iyi oyunlarŞahsen bu konuda bir oyuncu olarak şahsi fikrim seçim geç başlamış olabilir ve ya zamanında bitmemiş olabilir @Fettah Özdemir sadece avantajlarını düşünüyorsun ona bakılırsa sende hata yapabiliyorsun bunu paylaştığın milletvekili listesi zamanından biliyoruz ben eminim ki oyun yönetimimiz bizlerin en minimum seviyede sıkıntı yaşaması için çaba gösteriyorlar sadece kendi çıkarlarını düşünmeyip objektif bakarsan bunu farkedebiliceğini düşünüyorum.Emin ol yönetim sıkıntı çıkaracak olsa senin paylaştığın liste saatinden başlardı bu benim şahsi görüşüm ve fikrim iyi akşamlar diliyorum .
Bu seni ne ilgilendirir yaTabi hocam seçimde sıkıntılar varken tuttu tumadı oynamak daha etik oraya katılın kusura bakmayın
Bu yaşanıp bize yoğunuz dediğinizde bizim nasıl inanmamızı bekliyorsunuz ?Bu seni ne ilgilendirir ya
Fettah sen şaka mısın yine sana aldanıp açtım konu kilidini ama boşuna olmuşBu yaşanıp bize yoğunuz dediğinizde bizim nasıl inanmamızı bekliyorsunuz ?
Tabi hocam seçimde sıkıntılar varken tuttu tumadı oynamak daha etik oraya katılın kusura bakmayın
Sadece tuttu/tutmadı değil, başka platformlarda ekstra oyunlarda oynuyoruz ve bu sizleri hiç alakadar etmez.
Teknik sebeplerden dolayı bu ara aksamalar yaşadığımız doğru, çözüm için elimizden geleni fazlasıyla zaten yapıyoruz ama bazı şeyler elimizden anlık gelemeyebiliyor. Bu süre zarfında da sabırla ve anlayışla beklememiz gerekiyor.
Durumu; Fettah’ın özelinde herkese tekrardan söylemiş olalım.
Sabrınız ve anlayışınız teşekkür eder,
Keyifli oyunlar dileriz.