Meclis Başkanı görev hatırlatma.. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
-Meclis Başkanı, Yasalaşan Yasa Tasarılarının uygulanması için BaşkanOnline Yönetimine baskı yapar veya bu konuda ültimatom verebilir. Mecliste gündem haline getirebilir. Forumda ve Oyunda konu hakkında bildiriler yayınlayabilir, Oyun Gündemine bu konuyu alabilir ve süreç hakkında oyuncuları bilgilendirir.

1000085483.jpg

Böyle konuşması kolay, havadan konuşmaya gerek yok sayın Meclis Başkanı.
Bekleyen bir sürü Yasa Tasarıları var, bunlar için ne yaptınız, yönetim ile görüşme sağladınız mı? Görüştüyseniz neden kamuoyu'na duyurmadınız?

Sadece o makamı alıp oraya oturmak için mi günlerdir adalet, işleyiş, refah, huzur diye bas bas bağırdınız. Konuşmaya gelince en iyisini yapıyorsunuz ama. 10 sayfa yazmayı biliyorsunuz.

Mecliste bekleyen bir sürü tasarı var ama bizim saygıdeğer Meclis Başkanımız gece gündüz vergi kasmanın peşinde. Vergi kasın diye mi meclise geldiniz. Lütfen görevinizi bilincinde olun, Sizi göreve davet ediyorum.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Söylemek istediğim şeyler var Sevim başkanımız vergi kasıyor Evet ama niye bu kadar şaşırıldı Geçen dönem bu kadarı uçuk vergiler varken kimse sesini çıkarmadı da şimdi mi sevim başkanımız vergi kasdı diye ses çıkarıyorsunuz

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı
Kendisini bir konuda tebrik etmek istiyorum. Nasıl oldu aklım halen almıyor ama aralıksız 40 - 45 Saattir uyumadan vergi kasıyor ilginç doğrusu
Tamamen iyi niyetimden bunu bende sorguluyorum 2 gündür uykusuz bir şekilde bu vergi puanı nasıl kasıldı.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Peki benden sana soru arkasındaki başkanlarla arasında çok bir fark yok yaklaşık 700.000 puan onlar nasıl bu kadar vergi kastı
Kardeş ay sonuna doğru holding %15 veriyordu. Yani neredeyse günlük 50 - 100 M.
Fakat şuan ayın başındayız sadece 3 saat uyudum hiç durmadan kasıyorum ve ilginç olan fark sabit kalmayı geçtim sürekli açılıyor. Sence normalmi

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
-Meclis Başkanı, Yasalaşan Yasa Tasarılarının uygulanması için BaşkanOnline Yönetimine baskı yapar veya bu konuda ültimatom verebilir. Mecliste gündem haline getirebilir. Forumda ve Oyunda konu hakkında bildiriler yayınlayabilir, Oyun Gündemine bu konuyu alabilir ve süreç hakkında oyuncuları bilgilendirir.

Ekli dosyayı görüntüle 20401

Böyle konuşması kolay, havadan konuşmaya gerek yok sayın Meclis Başkanı.
Bekleyen bir sürü Yasa Tasarıları var, bunlar için ne yaptınız, yönetim ile görüşme sağladınız mı? Görüştüyseniz neden kamuoyu'na duyurmadınız?

Sadece o makamı alıp oraya oturmak için mi günlerdir adalet, işleyiş, refah, huzur diye bas bas bağırdınız. Konuşmaya gelince en iyisini yapıyorsunuz ama. 10 sayfa yazmayı biliyorsunuz.

Mecliste bekleyen bir sürü tasarı var ama bizim saygıdeğer Meclis Başkanımız gece gündüz vergi kasmanın peşinde. Vergi kasın diye mi meclise geldiniz. Lütfen görevinizi bilincinde olun, Sizi göreve davet ediyorum.
Yav git kankam anılarım depreşti. 😂😂

Zayrus

Üye
Vatandaş
Şimdi evde iki arkadaşız nöbet değişimi yaparak kasilabilir veya eski sürüm ise oyun auto olabilir Oğuzhan sever o işleri 😃

Özmen0434

TEK SEVDASI KIZILELMA OLAN BİRİ
Vatandaş
Fakat şuan ayın başındayız sadece 3 saat uyudum hiç durmadan kasıyorum ve ilginç olan fark sabit kalmayı geçtim sürekli açılıyor. Sence normalmi
Normal olamayan ne açik olurmusun

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş

Arkasındaki arkadaşlar ara sıra ara veriyorlar uyuyorlar falan hani ama sevim başkanın hiç ara verdiğini görmedik
Sevim başkanımız Parti için hiç uyumadan vergi kastı Biz partimiz de görüyoruz Biz de ona destek olmaya çalışıyoruz Sizin yaptığınız düpedüz iftira atmaktır net olarak iftira atmasanız bile yazdıklarınız onu gösteriyor Neyi kastettiğiniz az çok anlaşılıyor

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Sevim başkanımız Parti için hiç uyumadan vergi kastı Biz partimiz de görüyoruz Biz de ona destek olmaya çalışıyoruz Sizin yaptığınız düpedüz iftira atmaktır net olarak iftira atmasanız bile yazdıklarınız onu gösteriyor Neyi kastettiğiniz az çok anlaşılıyor
Tamam başkanım öyle diyorsanız öyledir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...