altınok partisine bak öğretmen bile çıkartıyorValla 10 güne sınav var kazanamazsam tekliflere açığım![]()
altınok partisine bak öğretmen bile çıkartıyorValla 10 güne sınav var kazanamazsam tekliflere açığım![]()
Bende avukat olacam ama daha çok var teşkilat kurarız djudjdaltınok partisine bak öğretmen bile çıkartıyor
Sadece oyuna değil ülkeye hizmet ülkümüzaltınok partisine bak öğretmen bile çıkartıyor
seni almıyoruz aramıza atlama herşeyeBende avukat olacam ama daha çok var teşkilat kurarız djudjd
aferin hizmet et böyle banaSadece oyuna değil ülkeye hizmet ülkümüz![]()
Ayib. Bu oyunda çocuklara siyaset yaptırılmıyor.seni almıyoruz aramıza atlama herşeye
Yol yakınken geri dönBurada ne dönüyor şimdi yanlışıkla girdim
Hocam en son İskenderi 5 tl yaptık diye darbe yiyordukMüthiş bir iş çıkarmışsınız sayın Meclis Başkanım, oyun yönetimi olarak sizi tebrik ederiz. Bundan sonraki süreçte yasa tasarılarına ağırlık verilecek olup, bu süreç bizzat benim tarafımdan takip edilecektir. Sizden ve vekillerimizden tek ricamız, daha önceki yönetim ekibinde yer alan arkadaşlarımızın defalarca dile getirdiği öneri ve yasa tasarılarının karıştırılmamasıdır. Yasa tasarısı, yönetim onayından geçtikten sonra hızlı adımlarla ilerleyip oylamaya sunulacaktır. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın.
“Meclis sadece bedava yemek için yok, öyle değil mi?”
Güzel düşünceniz için de ayrıca teşekkür ederimMüthiş bir iş çıkarmışsınız sayın Meclis Başkanım, oyun yönetimi olarak sizi tebrik ederiz. Bundan sonraki süreçte yasa tasarılarına ağırlık verilecek olup, bu süreç bizzat benim tarafımdan takip edilecektir. Sizden ve vekillerimizden tek ricamız, daha önceki yönetim ekibinde yer alan arkadaşlarımızın defalarca dile getirdiği öneri ve yasa tasarılarının karıştırılmamasıdır. Yasa tasarısı, yönetim onayından geçtikten sonra hızlı adımlarla ilerleyip oylamaya sunulacaktır. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın.
IdjdjjfjfjjrjfYol yakınken geri dön![]()
Hocam darbeye izin verir misiniz pekiMüthiş bir iş çıkarmışsınız sayın Meclis Başkanım, oyun yönetimi olarak sizi tebrik ederiz. Bundan sonraki süreçte yasa tasarılarına ağırlık verilecek olup, bu süreç bizzat benim tarafımdan takip edilecektir. Sizden ve vekillerimizden tek ricamız, daha önceki yönetim ekibinde yer alan arkadaşlarımızın defalarca dile getirdiği öneri ve yasa tasarılarının karıştırılmamasıdır. Yasa tasarısı, yönetim onayından geçtikten sonra hızlı adımlarla ilerleyip oylamaya sunulacaktır. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın.
İlla medya kurdurtacaksınız yaHocam darbeye izin verir misiniz peki
Tabiiİlla medya kurdurtacaksınız ya![]()
Yürek Medya | Halkın Sesi V2.png indiriliyor
FöfmfmfmmffmgYürek Medya | Halkın Sesi V2.png indiriliyor
He ya