Meclis Oylamasına Sunulacak Yasa Tasarıları hk. (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Değerli Başkanonline Halkı ve Kıymetli Oyun Yönetimi,

Bilindiği üzere göreve geldiğimiz günden bu yana tasarı sisteminin akıcılığı ve işlevselliğinin sağlanması hususunda projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz.

Düzenli olarak yasa tasarısı yazmak ile ilgili püf noktalar ve kurallar ile ilgili hazırladığımız bilgilendirici metinleri paylaşarak tasarılardaki yetkinliği artırmayı hedefliyoruz. Bu sayede uygun olmayan tasarı sayısının azalacağına inanıyorum. Tasarılardaki kalitenin artması oyun yönetimini 1. Aşamadaki tasarıları daha sık kontrol etmeye teşvik edecektir.

Öyle ki göreve geldiğimiz günün sabahında bekleyen yasa tasarıları oyun yönetimi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Ertesi sabah aynı şekilde yeni gönderilen tasarılar da oyun yönetimi tarafından değerlendirmeye alınmış ve uygun bulunan tasarılar 2. Aşamaya geçmiştir.

Bu durum bize sistemin sacayaklarından birisi hareketlendiğinde tüm sistemin harekete geçebileceğini göstermiştir.

Şimdi bundan sonraki süreçte 3. Aşama Olan Milletvekillerinin onayına sunulacak yasa tasarılarının havuzda birikmesini ve seçim takviminin gölgesinde sessizce beklemesini önlemek olacak.

Şuan itibariyle tespitlerimize göre 3.Aşama olan Milletvekili onayına sunulacak en az 6-7 adet Yasa tasarısı birikmiştir. Önümüzdeki şeçim takvimi ise aşağıdaki gibidir;

IMG_20250621_162416.png

Tüm bu veriler doğrultusunda 57. Dönem Meclis Başkanı olarak Oyun Yönetiminden talebim 24 Haziran 2025 günü Yasa Tasarıları ile Genel seçimleri birbirinden ayırarak aynı anda hem tasarı oylaması hem de genel seçimlerin yapılabilmesini mümkün kılacak;
"Yasa Tasarısı İşlemlerinin Sürekliliği ve Pratikliğinin Sağlanması hk." adlı tasarı çalışmasını oylamaya sunması ve oylamadan geçtiği takdirde en kısa sürede oyuna entegre edilecek sistemsel altyapının yönetim tarafından hazırlanmasıdır.

Bu konuda oyun yönetiminden geri dönüşlerini bekliyorum. @BaşkanOnline

Selamlar ve sevgiler

57. Dönem Meclis Başkanı
O A B İ

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Sayın Meclis başkanımıza katılıyor. Emekleri için Altın Ok Partisi adına teşekkürlerimi sunuyorum.

57.Dönem çalışan Meclis dönemi olarak kayıtlara geçecektir.