Meclis Tartışma Alanı HK. / 2 (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B İ L A L

A D İ N Genci 🎗️
Vatandaş
Değerli BaskanOnline Yönetimi,
Oyuncuları,
Milletvekilleri,

Daha önce bu sorunu konu açarak söylemiştim. Fakat Yönetim değişikliği yaşandığından hem konuyu tekrar gündeme getirmek istiyor ve bazı eklemeler yapmak istiyorum:

İlgili Konu:

Eklenenler ve Bu Konu Hakkında ki Çözüm Önerim:

- Meclis Sekmesi'ne, "Meclis Öneri Alanı" adı altında yeni bir alan eklenmesi,
- Eklenen alanda, Milletvekilleri'nin sorun veya önerisini yazması,
- Yazıldığı anda; Milletvekilleri, Oyun Başkanı, Meclis Başkanı ve Bakanlara: "Yeni Bir Öneri var! Meclis Öneri Alanı'a Bir Göz Atın!" Başlıklı bildirim yollanması,
- Bu alana herkesin erişebilmesi fakat sadece; Milletvekilleri, Oyun Başkanı, Meclis Başkanı, Ekonomi Bakanı, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı ve Adalet Bakanı'nın yazabilmesi,
- Alanda önerinin değerlendirilmesi eğer karara varılmazsa yasa tasarısına dönüştürülmesi,
- Daha sonra Yönetim onayından geçince oylamaya sunulması,

Şeklinde ilerlenmesidir. Bu şekilde bir sistem, hem çözüme kolay kavuşturulmasına hem de yasa tasarılarının gerekli olanların süzgeçten geçirilerek yasa olarak sunulması önemlidir.

Çankırı Milletvekili, B İ L A L
@Atom Karınca
@Zıpır Dedektif

Son düzenleme:

Sırachan

Üye
Vatandaş
Değerli BaskanOnline Yönetimi,
Oyuncuları,
Milletvekilleri,

Daha önce bu sorunu konu açarak söylemiştim. Fakat Yönetim değişikliği yaşandığından hem konuyu tekrar gündeme getirmek istiyor ve bazı eklemeler yapmak istiyorum:

İlgili Konu:

Eklenenler ve Bu Konu Hakkında ki Çözüm Önerim:

- Meclis Sekmesi'ne, "Meclis Öneri Alanı" adı altında yeni bir alan eklenmesi,
- Eklenen alanda, Milletvekilleri'nin sorun veya önerisini yazması,
- Yazıldığı anda; Milletvekilleri, Oyun Başkanı, Meclis Başkanı ve Bakanlara: "Yeni Bir Öneri var! Meclis Öneri Alanı'a Bir Göz Atın!" Başlıklı bildirim yollanması,
- Bu alana herkesin erişebilmesi fakat sadece; Milletvekilleri, Oyun Başkanı, Meclis Başkanı, Ekonomi Bakanı, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı ve Adalet Bakanı'nın yazabilmesi,
- Alanda önerinin değerlendirilmesi eğer karara varılmazsa yasa tasarısına dönüştürülmesi,
- Daha sonra Yönetim onayından geçince oylamaya sunulması,

Şeklinde ilerlenmesidir. Bu şekilde bir sistem, hem çözüme kolay kavuşturulmasına hem de yasa tasarılarının gerekli olanların süzgeçten geçirilerek yasa olarak sunulması önemlidir.

Çankırı Milletvekili, B İ L A L
@Atom Karınca
@Zıpır Dedektif
Öneri alanı eklenmesi çok iyi olur

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Merhaba, önerileriniz için teşekkür ederiz. Önerinizi yönetim ekibi olarak inceleyeceğiz. Oyuna verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. İyi oyunlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...