Değerli Başkan Online oyuncuları,
Hepinizin bildiği üzere milletvekilliği ve belediye başkanlığı seçimlerine parti sıralamasında ilk 5'e girebilen partiler katılmaktadır. Bu durum İlk Adım Partisi olarak bizim karşı çıktığımız ve biran önce düzenlenmesini savunduğumuz bir konudur. Bu kurala katılmamakla birlikte meclis çatısı altında temsil edilerek oyun içerisinde gerçekleşmesini planladığımız yenilikleri milletvekillerimiz aracılığıyla meclisimize sunmayı hedeflemekteyiz. Böyle bir durum karşısında seçime girme yeterliliği bulunan bir siyasi parti ile seçim işbirliği yaparak başka bir siyasi partinin milletvekili listelerinden meclise girme hakkımızı elbette kullanacağız.
Siyasi parti genel başkanlarıyla gerçekleştirdiğimiz gayet şeffaf ve açık görüşmeler neticesinde, parti yöneticilerimiz ve üyelerimizin de fikirlerini dikkate alarak önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde Yükselen Gençlik Partisi ile seçim işbirliği yapmaya, söz konusu partinin milletvekilliği listelerinden meclise girerek partimizi, siyasetimizi ve projelerimizi gururla ve onurla temsil etmeye karar vermiş bulunmaktayız. Almış olduğumuz bu kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, kıymetli oylarınızı Yükselen Gençlik Partisi çatısı altında birleştirmenizi rica ediyorum.
Yükselen Gençlik Partisi'ne vereceğiniz her oy mecliste güçlü bir İlk Adım Partisi grubu demektir.
Mecliste güçlü bir İlk Adım Partisi grubu yeni yasa tasarıları, yeni güncellemeler ve nice yeniliklerin habercisidir.
Seçim sloganımız da hazır!
OYLAR SANDIKTA BİRLEŞİYOR; MECLİSE İLK ADIM YÜKSELEN GENÇLİK İLE ATILIYOR!Hepinizin bildiği üzere milletvekilliği ve belediye başkanlığı seçimlerine parti sıralamasında ilk 5'e girebilen partiler katılmaktadır. Bu durum İlk Adım Partisi olarak bizim karşı çıktığımız ve biran önce düzenlenmesini savunduğumuz bir konudur. Bu kurala katılmamakla birlikte meclis çatısı altında temsil edilerek oyun içerisinde gerçekleşmesini planladığımız yenilikleri milletvekillerimiz aracılığıyla meclisimize sunmayı hedeflemekteyiz. Böyle bir durum karşısında seçime girme yeterliliği bulunan bir siyasi parti ile seçim işbirliği yaparak başka bir siyasi partinin milletvekili listelerinden meclise girme hakkımızı elbette kullanacağız.
Siyasi parti genel başkanlarıyla gerçekleştirdiğimiz gayet şeffaf ve açık görüşmeler neticesinde, parti yöneticilerimiz ve üyelerimizin de fikirlerini dikkate alarak önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde Yükselen Gençlik Partisi ile seçim işbirliği yapmaya, söz konusu partinin milletvekilliği listelerinden meclise girerek partimizi, siyasetimizi ve projelerimizi gururla ve onurla temsil etmeye karar vermiş bulunmaktayız. Almış olduğumuz bu kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, kıymetli oylarınızı Yükselen Gençlik Partisi çatısı altında birleştirmenizi rica ediyorum.
Yükselen Gençlik Partisi'ne vereceğiniz her oy mecliste güçlü bir İlk Adım Partisi grubu demektir.
Mecliste güçlü bir İlk Adım Partisi grubu yeni yasa tasarıları, yeni güncellemeler ve nice yeniliklerin habercisidir.
Seçim sloganımız da hazır!