Sayın Medya Kuruluşları ve Kamuoyu;
Öncelikle herkese merhaba, sizleri blr Medya Patronu olarak bir konu hakkında bilgilendirmek isterim.
Tarafsız görünüp taraflı olan medya dediniz anladım.
Taraflıya prim vermem dediniz anladım.
Medya kurup tarafsızlığı göstericez dediniz bekledim.
Fakat ortada tarafsız blr medya göremiyorum?
Pardon, ben ortada medya bile göremiyorum.
Bu Bir Şaka Espri Veya Dalga Geçme Aracı Değildir!
Arkadaşlar dalga geçmek gibi olmasın ama forum sizin için bir kasap mı? Anlamadığım konu;
Kuşbaşı ve Adana Kebap Medya;
Öncelikle sizleri tebrik ediyorum, fakat biraz ciddiyet!
"Eline Kalemi Alan Medyacı Oluyor !" Diyenler;
Sırf Darbede taraf seçtiğimiz için değil mi? Beğenmiyorsan, bakma konumuza, gazetemize.
"Özgürlük yok mu ? Medyana bakmak yasak mı?" Dlyen arkadaşlara da cevabım şu ki;
Kaldıramıyorsunuz, muhalefet etmeyl beceremiyorsanız durun ve kimseye laf atmayın. Hadi bir baktın, bari mesaj yazma !
İşin Ironik tarafı @YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ konularına sen tarafsızlığı görürsün. Tarafsız medya açacağız dediniz.
Medya açtırdığınız adam Büyük Mesut çıktı.
Bundan sonra Yürek Medya Olarak;
- Taraflı olan insanlar tarafından yönetilen bir Medya Kuruluşu bizi ilgilendirmiyor.
- Bazı kişiler tarafsız olacağını iddia edip, daha açılış konusunda işte medya diyenlerin hiçbirinin mesajı, konusu, ultimatomu ve söyleşisi bizi ilgilendirmez.
#MedyacılıkKasapOlmakDeğildir!
#KanaKanDişeDiş!
Medya Patronu'ndan - Bir Kasap İşi !
Öncelikle herkese merhaba, sizleri blr Medya Patronu olarak bir konu hakkında bilgilendirmek isterim.
Tarafsız görünüp taraflı olan medya dediniz anladım.
Taraflıya prim vermem dediniz anladım.
Medya kurup tarafsızlığı göstericez dediniz bekledim.
Fakat ortada tarafsız blr medya göremiyorum?
Pardon, ben ortada medya bile göremiyorum.
Bu Bir Şaka Espri Veya Dalga Geçme Aracı Değildir!
Arkadaşlar dalga geçmek gibi olmasın ama forum sizin için bir kasap mı? Anlamadığım konu;
Kuşbaşı ve Adana Kebap Medya;
Öncelikle sizleri tebrik ediyorum, fakat biraz ciddiyet!
"Eline Kalemi Alan Medyacı Oluyor !" Diyenler;
Sırf Darbede taraf seçtiğimiz için değil mi? Beğenmiyorsan, bakma konumuza, gazetemize.
"Özgürlük yok mu ? Medyana bakmak yasak mı?" Dlyen arkadaşlara da cevabım şu ki;
Kaldıramıyorsunuz, muhalefet etmeyl beceremiyorsanız durun ve kimseye laf atmayın. Hadi bir baktın, bari mesaj yazma !
İşin Ironik tarafı @YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ konularına sen tarafsızlığı görürsün. Tarafsız medya açacağız dediniz.
Medya açtırdığınız adam Büyük Mesut çıktı.
Bundan sonra Yürek Medya Olarak;
- Taraflı olan insanlar tarafından yönetilen bir Medya Kuruluşu bizi ilgilendirmiyor.
- Bazı kişiler tarafsız olacağını iddia edip, daha açılış konusunda işte medya diyenlerin hiçbirinin mesajı, konusu, ultimatomu ve söyleşisi bizi ilgilendirmez.
#MedyacılıkKasapOlmakDeğildir!
#KanaKanDişeDiş!
Medya Patronu'ndan - Bir Kasap İşi !