Kimlere dert olmadıki bırak beğenmesinler agit başkan yanlarında Arapça konuşsalar korkudan sesi çıkmaz onun gibi şılo olma bunla bırak otlasın@OğuzKağann neyi beğenmedin
Kimlere dert olmadıki bırak beğenmesinler agit başkan yanlarında Arapça konuşsalar korkudan sesi çıkmaz onun gibi şılo olma bunla bırak otlasın@OğuzKağann neyi beğenmedin
Tek merak ettiğim ne kullandıkları bu kafaya nasıl erişiyolar HWOSJDOAJOHSOSHKimlere dert olmadıki bırak beğenmesinler agit başkan yanlarında Arapça konuşsalar korkudan sesi çıkmaz onun gibi şılo olma bunla bırak otlasın
Allah bilirTek merak ettiğim ne kullandıkları bu kafaya nasıl erişiyolar HWOSJDOAJOHSOSH
Türk kahvesi ile erişiyorum ama siz ne yiyip ne içiyorsunuz bu yaratıcı hayal kurma mevzularına nasıl erişiyorsunuz bilememTek merak ettiğim ne kullandıkları bu kafaya nasıl erişiyolar HWOSJDOAJOHSOSH
Bizim kaçak çay çok şükürTürk kahvesi ile erişiyorum ama siz ne yiyip ne içiyorsunuz bu yaratıcı hayal kurma mevzularına nasıl erişiyorsunuz bilemem
Sen kahveni iç, büyük işleri bize bırakTürk kahvesi ile erişiyorum ama siz ne yiyip ne içiyorsunuz bu yaratıcı hayal kurma mevzularına nasıl erişiyorsunuz bilemem
Oyunda yoksunuz, gelip burada da yorum yapmayın. Forumdan da uzaklaştırıldınız.Siz biraz fazla tepkilisiniz ondan eğleniyoruz.![]()