MG MEDYA / Bugün yanımızda, eski Hürriyet Partisi ve Milli Gençlik Partisi Kurucu Üyesi
Y N S E M R E var. Başkanım, röportajımıza katıldığınız için teşekkürler. Nasılsınız?
Y N S E M R E / Teşekkür ederim, gayet iyiyim. Sizler nasılsınız?
MG MEDYA / Teşekkürler, bizler de iyiyiz. Hürriyet Partisi'nin geçmişinden yola çıkarak kurulan Milli Gençlik Partisi’ni diğer partilerden farklı kılan en önemli özellik nedir?
Y N S E M R E / Milli Gençlik Partisi, her konuda şeffaflığı ve parti içindeki dostluk, yardımlaşma ile kardeşlik ortamını ön plana çıkarıyor. Bu özellikler beni partiye daha çok bağlıyor. Bence bu, partimizi diğerlerinden ayıran en önemli özellik.
MG MEDYA / Son dönemde Milli Gençlik Partisi'nin medya alanındaki atılımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Parti medyasının tarafsızlık ve etkileyicilik konularında başarılı olacağını düşünüyor musunuz?
Y N S E M R E / Kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum. Partinin medya alanındaki gelişimlerini yakından takip ediyor ve destekliyorum. Tarafsız ve etkili bir medya yapısına sahip olacağımızı düşünüyorum. Haberleri pür dikkat izliyor olacağız!
MG MEDYA / Milli Gençlik Partisi’nin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısa bir sürede kemik bir kadro oluşturdu ve güzel bir üye sayısına ulaştı. Sizce yeni döneme bomba gibi girer mi?
Y N S E M R E / Şu anki kadromuz çok sağlam. Yeni vatandaşlarımız da hızla partimize katılıyor. Tıpkı geçmişte Hürriyet Partisi'nde olduğu gibi, gelecek döneme bomba gibi gireceğimize inanıyorum.
MG MEDYA / Partideki üyeler ve yönetimle olan ilişkinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Parti içi iletişim ve dayanışma yeterli mi?
Y N S E M R E / Bence gayet yeterli. Özellikle Telegram grubunda, üye ya da yönetim fark etmeksizin, samimi ve dayanışma içinde iletişim kuruluyor. Grubun içinde bulunan biri olarak iletişimin gayet samimi olduğunu düşünüyorum.
MG MEDYA / Milli Gençlik Partisi Kurucu Üyesi olarak, partimizin misyon ve vizyonuna katkılarınız neler oldu? Bu katkılarınızdan en gurur duyduğunuz an hangisiydi?
Y N S E M R E / Özellikle grup içerisinde bazı temel işleri kolaylaştırmak adına yazılımsal olarak destekte bulunuyorum. Bir yazılım ve siber güvenlik uzmanı olarak, parti içindeki temel işlere ve vatandaşlarımıza bu konuda yardım etmek bana büyük gurur veriyor.
MG MEDYA / Cevabınız için teşekkür ederiz. Yazılım ve siber güvenlik gibi teknik alanlarda partimize katkıda bulunmanız, partimizin işleyişini modern ve verimli bir şekilde sürdürmesine büyük bir destek sağlıyor. Sizin gibi uzman bir kurucu üyeye sahip olmak Milli Gençlik Partisi'nin gücüne güç katıyor. Bu alandaki katkılarınız için tekrar teşekkür ederiz ve gelecekte de birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız.
MG MEDYA / İçişleri Bakanlığı’nın partimizde olmasının avantajlarını ve parti içinde politika yapma süreçlerini nasıl değerlendirirsiniz?
Y N S E M R E / İçişleri Bakanı olan Ekrem abinin parti içinde olması bizim için büyük bir avantaj. Bu, partimizin tanınırlığını ve popülerliğini artırıyor. Ayrıca parti içindeki politikaya ekstra bir güven ve huzur katıyor. Parti içinde olan kişilerin makam alması, parti için çok daha iyi ve avantajlı oluyor.
MG MEDYA / Milli Gençlik Partisi’ne katılmak isteyen, katılmayı düşünen başkanlara hangi mesajı vermek istersiniz?
Y N S E M R E / Parti içinde büyük bir samimiyet ve dayanışma söz konusu. Ayrıca yeni katılan başkanlarımıza hem oyun hakkında hem de genel olarak (özellikle siber güvenlik alanlarında) yardımcı oluyoruz. Partimiz yeni kurulan ve gelişmekte olan bir parti. Yeni katılacak olan başkanları, beraber bu yolda yürümeye ve birlikte gelişmeye davet ediyorum. Elimizden gelen her konuda yardımcı olacağımıza dair söz veriyoruz.
MG MEDYA / Katıldığınız için tekrar teşekkürler. Eklemek istediğiniz bir şey yok ise söyleşiyi burada sonlandırıyoruz.
Y N S E M R E / Beni davet ettiğiniz ve bu röportajı gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Buradan tüm herkese selamlarımı iletiyorum. Sağlıcakla kalın, esen kalın
@Y N S E M R E