Milletvekillerine Çağırı Hk. (2 Kişi İçeride)

Memochan

Journalist
Vatandaş
Öncelikle yeni seçilen Meclis Bileşenlerini ve tüm Milletvekillerini tebrik ederim. Umarım Meclisimiz için güzel ve verimli bir dönem olur.

Ben bu dönem Milletvekili olmadığımdan bir konuyu sizlerin dikkatine sunmak istiyorum. Oyun içerisinde yakın dönemde yönetimimizin aldığı kararla şehir değişikliği sadece ayın 1’i ile 5’i arasında yapılabiliyor. Bu da birçok oyuncu için sıkıntı yaratabiliyor. Aynı zamanda şehirlerin gelişme durumlarınada etki gösterebiliyor. En azından bu aralık 1-25 olarak genişletilirse oyuncular daha rahat hareket edebilir, şehirler daha sağlıklı gelişir diye düşünüyorum.

Mecliste bu konu üzerine bir yasa tasarısı hazırlanmasını ve sayın oyun yönetimimizdende konuyu Mecliste oylamaya alınması için fırsat yaratmasını içtenlikle rica ederim.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü / Deniz K. K.
Vatandaş
Bence kural gayet uygun böylece bazı kişiler çaba göstermeden şehir alanında 1. Olan şehre gidip bedavada ödül alabilir yani bana kalırsa kural gayet ideal

Memochan

Journalist
Vatandaş
Bence kural gayet uygun böylece bazı kişiler çaba göstermeden şehir alanında 1. Olan şehre gidip bedavada ödül alabilir yani bana kalırsa kural gayet ideal
Vali ve belediye atamaları ayın 1 günü yapılıyor şehir değişiklikleri ayın 20 yada 25i kısıtlanırsa bu durum büyük olasılıkla yaşanmaz.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Şuan sakarya şehri sıralamada zirvede şehirde ise 4 oyuncu var. Sizin söylediğiniz sistemde olsa bizim aktif 2 kişiyle genel 4 kişiyle oluşturduğumuz bu başarıya diğer şehirlerden gelecek oyuncularda dahil olacak. Şehir değişikliği kuralının esnetilmesi bence şehirlere zarar verir makamsız oyuncular sıralamada üst sırada yer alan şehirlere giderek diğer şehirlerin oyuncu sayılarını düşürür ve üst sırada yer alan şehirlere yığılma yapar.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Şuan sakarya şehri sıralamada zirvede şehirde ise 4 oyuncu var. Sizin söylediğiniz sistemde olsa bizim aktif 2 kişiyle genel 4 kişiyle oluşturduğumuz bu başarıya diğer şehirlerden gelecek oyuncularda dahil olacak. Şehir değişikliği kuralının esnetilmesi bence şehirlere zarar verir makamsız oyuncular sıralamada üst sırada yer alan şehirlere giderek diğer şehirlerin oyuncu sayılarını düşürür ve üst sırada yer alan şehirlere yığılma yapar.
5000 taş şehir değiştirme ücreti kıstası vsr yalnız onu atlamayalım. Sanmam devamlı şehir değiştiren oyuncu olacağını