Milletvekilliği Konusu Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merhabalar sayın Başkan Online Yönetimi ve Sayın Başkan Online Oyuncuları

Bugün meclisimize seçilen milletvekillerimizin geçmişini incelerken şöyle bir tabloyla karşılaştım.
IMG_1446.jpegIMG_1445.jpeg
Kurallarımızda dönem içinde başka bir makamdan istifa etmiş ve ya görevini bırakmış kişilerin başka bir makam ve ya aynı makama gelemeceğini hepimiz biliyoruz.

Acaba gözden kaçan bir durum mu olmuştur?
Yoksa herhangi bir sorun yok mudur?
Bunu öğrenmek istiyorum sizden yönetimimize özelden yazamıyorum heryerden banlı olduğum için tek ulaşım aracım burası sizleri bu konuyu açarak rahatsız ettiğim için özür dilerim arkadaşlar.

Herkese hayırlı geceler iyi akşamlar diliyorum 🙏🏻

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Merhabalar sayın Başkan Online Yönetimi ve Sayın Başkan Online Oyuncuları

Bugün meclisimize seçilen milletvekillerimizin geçmişini incelerken şöyle bir tabloyla karşılaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 11022Ekli dosyayı görüntüle 11023
Kurallarımızda dönem içinde başka bir makamdan istifa etmiş ve ya görevini bırakmış kişilerin başka bir makam ve ya aynı makama gelemeceğini hepimiz biliyoruz.

Acaba gözden kaçan bir durum mu olmuştur?
Yoksa herhangi bir sorun yok mudur?
Bunu öğrenmek istiyorum sizden yönetimimize özelden yazamıyorum heryerden banlı olduğum için tek ulaşım aracım burası sizleri bu konuyu açarak rahatsız ettiğim için özür dilerim arkadaşlar.

Herkese hayırlı geceler iyi akşamlar diliyorum 🙏🏻

Merhaba @Kaan Yüksel

İtirazınız değerlendirilmeye alınmış olup, Meclis Başkanı ve İçişleri Bakanı Seçimi bitmeden önce seçim kurulunca değerlendirilecek ve nihai karar tarafımızca açıklanacaktır.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder,
Keyifli oyunlar dileriz.

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Merhabalar,

Ortada bir itiraz var konuyu hemen tartışmaya çeviriyorsunuz, tartışmaların sonucunda ban dışında bir şey kazanmayacağınızı biliyor olmalısınız.

Konu tartışmaya dönmemesi ve zarar görmemeniz adına kilitlenmiştir.

Herkesi sükunete davet eder,
Keyifli oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...