Milli Gençlik Partisi Hk. (1 Kişi İçeride)

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Bilindiği üzere partimiz üyelerinin çoğunluğu vatansever ve milliyetçi kimliklerinden dolayı şerefli türk ordusunun birer mesubu olmaya layık görülmüştür.

Partimizce yapılan olağan üstü kurultayda alınan karar doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu bildiri yayınlanmıştır.

Alınan karar şerefli türk ordusunu yönetirken siyaset arenasında yer almamızın doğru olmadığı yönündedir.

Bu sebeplerle milli gençlik partisi olarak bir süre faliyetlerimize ara vereceğimizi ve partiyi geçici süreliğine kapatacağımızı siz değerli vatandaşlarımıza duyuruyoruz.

EKREM
PARTİ GENEL BAŞKANI

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Bilindiği üzere partimiz üyelerinin çoğunluğu vatansever ve milliyetçi kimliklerinden dolayı şerefli türk ordusunun birer mesubu olmaya layık görülmüştür.

Partimizce yapılan olağan üstü kurultayda alınan karar doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu bildiri yayınlanmıştır.

Alınan karar şerefli türk ordusunu yönetirken siyaset arenasında yer almamızın doğru olmadığı yönündedir.

Bu sebeplerle milli gençlik partisi olarak bir süre faliyetlerimize ara vereceğimizi ve partiyi geçici süreliğine kapatacağımızı siz değerli vatandaşlarımıza duyuruyoruz.

EKREM
PARTİ GENEL BAŞKANI
Malamıneee 😂😂

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Adama 4 komutanlık vermişiniz orduyu vermişsiniz 4 tane bağımsız komutan oyunu izliyor uzaktan verdikleri korkuya bak yeni nesil ittifaklıklarda strateji 0

C E M

Altın Ok
Vatandaş
Sözde rekabet tek taraflı olmasın diyenler herhalde oyundaki rekabeti tek taraflı yapma çabasındalar güzel hamle 👍

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Partideki herkes oy kullanmıştı yönetimin yaptığı açıklamadan ise oyların boşa gitti söylendi zaten yani bizim istediğimiz adaya vermek gibi bir niyetimiz yok
Bazıları kullanmış evet ben katliamla ekrem kankamın isimlerini yazdım çıkmadı. Güzel fikirmiş ama yapsanız tebrik ederdim