MURAT ÜNLÜ’NÜN KARS’A ATANMASI KRİZ YARATTI! OYUN YÖNETİMİ ATAMAYI GERİ ALDI (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline Medya

I LOVE BAŞKANONLINE
Medya Koordinatörü
BaşkanOnline’da atama krizi yaşandı! 53. Dönem Meclis Başkanı Murat Ünlü’nün kendi isteği dışında Kars Belediye Başkanı olarak atanması oyuncular arasında tartışmalara sebep oldu. Gelen tepkilerin ardından oyun yönetimi müdahale ederek atamayı geri çekti ve Murat Ünlü yeniden Çankırı’ya döndü.

MURAT ÜNLÜ: “KENDİ İSTEĞİM DIŞINDA ATANDIM, GERİ DÖNMEK İSTİYORUM!”

Murat Ünlü, kendisinin Kars’a atanmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Benim böyle bir talebim olmadığı halde, Kars Valisi Hilmi Yiğit beni kendi düşüncesiyle Kars Belediye Başkanı olarak atadı. Oyunun başından beri emek verdiğim ve zirveye taşıdığım Çankırı’dan alıkonuldum. Bu durumun düzeltilmesini ve ait olduğum şehre geri dönmeyi talep ediyorum.”

KARS VALİSİ HİLMİ YİĞİT ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkilerin ardından Kars Valisi Hilmi Yiğit, yaptığı açıklamada hatasını kabul ederek şu ifadelere yer verdi:

Murat Ünlü’yü rızası olmadan Kars’a atadığım için özür diliyorum. Bu atama, o dönemdeki şartlar ve acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak yapılmıştı. Ancak, kendisinin görüşlerini yeterince dikkate almadığımı kabul ediyorum. Yaşanan bu durumdan dolayı üzgünüm.”

OYUN YÖNETİMİ ATAMAYI GERİ ÇEKTİ, ÜNLÜ ÇANKIRI’YA DÖNDÜ

Yaşanan gerginlik sonrasında oyun yönetimi devreye girerek atamayı geri çekti. Böylece Murat Ünlü, tekrar Çankırı şehrine döndü.

Murat Ünlü, son gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Pişmanlık duyulacak bir durum yok. Verilen emeğin karşılığını almak gerekiyordu ve sonunda olması gereken oldu. Kars’a da hizmet ederdik, ancak ait olduğum şehir Çankırı’dır.

Bize forum hesabımız üzerinden ulaşabilirsiniz.IMG_9053.jpeg