Yolu yokuş olan Muş değil Huş'tur Huş Yemen'de bir yerdirYolu yokuştur ondan olabilir
Valla bende şüphelendim hacıBen muştan ayrıldıktan sonra gün yüzü görmedi.
Muşta olan malüm şahıs hortumluyordur muşu![]()
Yok artık Muş’unda yolu yokuşYolu yokuş olan Muş değil Huş'tur Huş Yemen'de bir yerdir
Valla bizim köy Muş'la yan yana bugüne kadar hiç yokuş yol görmedimYok artık Muş’unda yolu yokuş
Dağ yolu var orası yokuştuValla bizim köy Muş'la yan yana bugüne kadar hiç yokuş yol görmedim
Dağ sayılıyosa Doğu full yokuşDağ yolu var orası yokuştu
Burası huştur yolu yokuştur diye bi türkü yok kardeşim. Bu bilgi maalesef geçersizdirYolu yokuş olan Muş değil Huş'tur Huş Yemen'de bir yerdir
Lüften insanları yanlış yönlendirme devlet açıklık getirdi o konuyaBurası huştur yolu yokuştur diye bi türkü yok kardeşim. Bu bilgi maalesef geçersizdir
Ya bilim milim boş iş bana huşun yolunun yokuş olduğuna dair yakılmış bir ağıt dinletebilir misiniz muşun var amaLüften insanları yanlış yönlendirme devlet açıklık getirdi o konuya
#MuşuYedirmeyiz![]()
Ee tamam işte muşun yolu yokuşsa demekki türküde muş'a aitYa bilim milim boş iş bana huşun yolunun yokuş olduğuna dair yakılmış bir ağıt dinletebilir misiniz muşun var ama
Kafiyeler uyumlu olsun diye söylenmiş olabilir yolu yokuştur diyeYa bilim milim boş iş bana huşun yolunun yokuş olduğuna dair yakılmış bir ağıt dinletebilir misiniz muşun var ama