Niko_23' ten FLAŞ AÇIKLAMA ! Kimse bizim... (1 Kişi İçeride)

ATBP MEDYA

Atatürk’ün İzinde Doğru Haber Tarafsız Yayıncılık
Vatandaş
Azerbaycan Türk Birliyi Partisi’nden Niko_23, 76 oy farkıyla Oyun Hakimliği semimini kazandı.

Rakibine açık fark atan Niko_23, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Kimse bizim sabrımızı zorlayarak kendi akıllarınca ucuz oyunlar kurmasın, oyun kuranların kendilerine oyun kurarız. Şimdi yaptığımız gibi” ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu iddialı sözlerin kimi hedef aldığı merak konusu oldu.

Peki, bu sözlerin ardındaki asıl mesaj ne? Oyun Hakimi Niko_23 ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, bu soruların ve halkımızı ilgilendiren tüm meselelerin cevabını bulacaksınız.

Kendisini tebrik eder, görevinde bağımsızlık ilkesine sadık kalmasını temenni ederiz.

ATBP MEDYA

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başarılar niko 🙏

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Basarilar baskanim. Sabir bir erdemdir baskanim arada zorlanmasi gerekir tıpkı gecmiste bizim sabrimizin zorlandigi gibi. Ee ne diyoruz keser doner sap doner gun gelir hesap döner. Ama bir seyde haklisiniz oyun kurmakta cok ustasiniz🇹🇷

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Basarilar baskanim. Sabir bir erdemdir baskanim arada zorlanmasi gerekir tıpkı gecmiste bizim sabrimizin zorlandigi gibi. Ee ne diyoruz keser doner sap doner gun gelir hesap döner. Ama bir seyde haklisiniz oyun kurmakta cok ustasiniz🇹🇷
Başarlar dilediyin için teşekkür ederim öncelikle.
Sabir mi bir erdemmi? Sabr-mı.
Bizim bir dik duruşumuz var. Asla hiç bir zaman oyun kurmadık kurmayızda.
Ama oyun kuranların oyunu hep pozduk bundan sonrada pozucazz.
Sinsi planlan kuran sinsi oyunlar kuranlarla asla yol yürümedik yürümeyiz.
Biz parti olarak her zaman dik duruşumuz oldu her zaman sözümüzün eri olduk.
Bunun için Azerbaycan Türk Birliği partisiyle qürür duyuyorum

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Başarlar dilediyin için teşekkür ederim öncelikle.
Sabir mi bir erdemmi? Sabr-mı.
Bizim bir dik duruşumuz var. Asla hiç bir zaman oyun kurmadık kurmayızda.
Ama oyun kuranların oyunu hep pozduk bundan sonrada pozucazz.
Sinsi planlan kuran sinsi oyunlar kuranlarla asla yol yürümedik yürümeyiz.
Biz parti olarak her zaman dik duruşumuz oldu her zaman sözümüzün eri olduk.
Bunun için Azerbaycan Türk Birliği partisiyle qürür duyuyorum
Tabiki herkes partisiyle gurur duymali baskanim🇹🇷 oyun oynuyoruz baskanim tabiki oyun kurallari konulcak ve ona gore oynanicak.

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Bide zamanında bizim bi zatta benim yaptığım para yardımlarıyla güclenenler şimdi bana laf atmaya çalşıyo gerçekten komik.
Hangi yardimlar baskanim. Bildigim kadari ile oyunda Ekonomi bakani maddi duzei kurmak ve maddi duzeni korumakla gorevlidir diye biliyorum ama ha bide tesekkur ederim halledildi o konu baskanim denmisti ccook eski bir dost kisa yol kullanilmisti diye biliyorum ama