@mrzektun 23.54 teki olaydan bahsedilmiyor kardeşim ben eğerki oyun takibi yapılıyorsa oyun sıfırlandığı dakika yani herkez 150 aylık xp puanına geçmeden birkaç dakka öncesinden bahsediyorum ki saat 00.30- 00.35 dkları arasında sıfırlandı ki oyundan da fark ettiğim üzere 00.19 da çıkış yaptın ve bir süre girmedin yani 00.30 civarı sıfırlanmadan önce ben 1. Sıradaydım Eğerki oyun kayıtları vs oyun takibi varsa bu açık ve net bir şekilde görülür bana 23.54 teki ss i atma ve oyun ne zaman sıfırlanacağını bilmediğim için ss kanıtım yok dediğim gibi oyun güvenilir bir şekilde kayıt altındaysa bu bariz görünür...Ben sadece incelenmesini istiyorum yanlışım varsa oyun kurucuları düzeltsin...
Merhaba şehir başkanlarında kimin baz alınacağı
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere şehir başkanları şehirlerinde 1. olanlardan seçiliyor. Bu seçim eğitim seviyesi ortaokul olanlar şehir başkanı olacak. Aşağıda muhtemel başkanları yayınlıyoruz. Şehirlerde son durumlar bunlar ancak 1 Mayıs 2020 Saat 00.00 tarihindeki sıralamaya göre şehir...
baskanforum.com
burada belirtilmişti.
Aşağıda muhtemel başkanları yayınlıyoruz. Şehirlerde son durumlar bunlar ancak 1 Mayıs 2020 Saat 00.00 tarihindeki sıralamaya göre şehir başkanları belirlenecek.
Burada yazan konu üzerine
"Aşağıda muhtemel başkanları yayınlıyoruz. Şehirlerde son durumlar bunlar ancak 1 Mayıs 2020 Saat 00.00 tarihindeki sıralamaya göre şehir başkanları belirlenecek."
Siz kendinizde söylüyorsunuz 00.30 civarında birinci olmussunuz. Ancak sıfırlanmadan önceki puan baz alınmıyor.
Forumu dikkatli takip ederseniz bu tarz şeyleri kaçırmazsınız.
İkinizi de tebrik ederiz gerçekten çok çetin bir mücadele oldu.