S
Öncelik yazmışım oraya yani ilk attığın postun bu olmasına değinmişim ama yine de sen öyle diyosan öyle olsun
Beşiktaş yazmak da ban sebebi olmalı okuyunca gülesim geliyor bence komikTakım isimleri ile dalga geçen kişilere bundan sonra ceza uygulanacaktır.
Takım isimleri ile dalga geçen kişilere bundan sonra ceza uygulanacaktır.
@Gonca isimle gene dalga geçiliyor Gonca hanımBeşiktaş yazmak da ban sebebi olmalı okuyunca gülesim geliyor bence komik
Valla dalga geçmedim doğal bi durumdan bahsettim@Gonca isimle gene dalga geçiliyor Gonca hanım
Forumda özgürlük istiyorum…Düzenleme: Bundan sonra bir kullanıcı günde yalnızca bir konu açabilir.
Forumda özgürlük istiyorum…
Yönetim baskısına uğruyorum…
Özgürlüğüm tehtit altında…
nsanmsdanm kahkaha attımEkli dosyayı görüntüle 12338
Sizin attığınız gol olsada ofsayt olsada bir şey farketmez sera flsjşgjsşreıpfoe
Konu açmamıştım zaten sayın yöneticim.Konu başlıklarına dikkat ederseniz kimse müdahale etmez. Her seferinde konu düzenlemek bize kalıyor.
Baskı yok, düzenleme var.
Üzerinize alınmayın, genel bir durum.
Keyifli forumlar dileriz.
Tebrikler bu karar icin. Burayi can sikintisini gidermek icin kullanan arkadaslar vardi.Düzenleme: Bundan sonra bir kullanıcı günde yalnızca bir konu açabilir.
Sen ne için kullanıyorsun?Tebrikler bu karar icin. Burayi can sikintisini gidermek icin kullanan arkadaslar vardi.
Yok o bişey yazıyor sonra çıkıyor gidiyor cevabını alınca yazamıyor onun için güzel karar günde 1 tane açıyor arada oda sallama üzerine zatenSen ne için kullanıyorsun?
Forumu kullandıkça para mı felan mı kazanıyorsun yoksa
BeşiktaşÖrnek kullanım:
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor.